Tizennégy Backstreet Boys-rajongó sérült meg, amikor egy vihar elmosta a koncertet

2018.08.20. 19:35, Gaines

backstreet.jpg

A 90-es évek leghíresebb fiúbandája augusztus 18-án, szombat este lépett volna fel egy oklahomai kaszinó, a WinStar World Casino and Resort melletti szabadtéri stadionban, ám nem sokkal kezdés előtt vihar csapott le a helyszínre. A szervezők nyilatkozata szerint ugyan a heves villámlás láttán azonnal megkezdték az evakuálást, körülbelül százötven sorban álló rajongó „nem fogadott szót a stábnak”. Az óránként 120-130 kilométeres erejű szél ekkor borogatta fel a beléptető kapuk fémszerkezetét, amelyek rádőltek a várakozókra.

tovább →
Címkék: backstreet boys
https://recorder.blog.hu/2018/08/20/tizennegy_backstreet_boys-rajongo_serult_meg_amikor_egy_vihar_elmosta_a_koncertet
Tizennégy Backstreet Boys-rajongó sérült meg, amikor egy vihar elmosta a koncertet

ny_2.jpg

A Hi-NRG a lehető legszintetikusabb – és az egyik legellenállhatatlanabb – tánczene, amely a discóból nőtt ki és a nyolcvanas években először letarolta a melegklubokat, majd Kylie Minouge-gal az egész világot meghódította. A műfaj meg nem énekelt kulcsfigurája viszont ironikus módon egy kissé homofób producer, Bobby Orlando, aki nem mellesleg pályára állította a Pet Shop Boyst is. A 64. Recorder magazin Eurodance & eurodisco fókusztémáját az alapoktól kezdjük.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/20/energiatultenges_bobby_orlando_es_a_hi-nrg_tortenete
Energiatúltengés – Bobby Orlando és a Hi-NRG története

the_beans.jpg

Helyzetjelentés a Hangfoglaló Program Induló előadói alprogram 2017-es nyerteseiről: The Beans.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/20/itt_a_hangfoglalo_program_the_beans_akinek_jo_szamai_vannak_jelentkezzen
Itt a Hangfoglaló Program – The Beans: „Akinek jó számai vannak, jelentkezzen!”

img_1861.jpg

Aki lemaradt a Szigetről, az sem marad le a lényegről, ha végignézi fotógalériáinkat. A Sziget-hangulatot a bulizóktól a Shygys-fellépésig megragadó első sorozatunk, aztán az első két nap sztárjai (Lykke Li, Kendrick Lamar, Gorillaz), valamint a harmadik nap fénypontjai után itt a következő eresztés – Dua Lipa meggyőző popzenei teljesítménye és a rock and roll-zászlót lengető Liam Gallagher-Wolf Alice-King Gizzard & The Wizard Lizard hármas. Lékó Tamás fotóit látjátok.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/19/mellbedobassal_nyert_a_pop_de_a_rock_sem_rossz_sziget_2018_otodik_nap_fotogaleria
Mellbedobással nyert a pop, de a rock sem rossz – Sziget 2018, ötödik nap (fotógaléria)

zagar_close_to_nature_2018.jpg

Az idei balatoni nyár újabb különleges koncertélményt tartogat augusztus 19-én, vasárnap este a Badacsonyra látogatóknak: 2018-as nyári szezonjának zárásaként a tó északi partján lép fel a Žagar. A lemenő nap fényében megszólaló galaktikus zenékről Zságer Balázs együttesén kívül a feltörekvő budapesti duó, az Analog Balaton, valamint Galactic Jackson DJ-szettje gondoskodik, a Telekom Electronic Beats live videostreamingje pedig egyből magasabb szintre is emeli az élményt: nemcsak hogy segít otthonról is átélhetővé és élvezhetővé tenni a produkciókat, de azzal, hogy drónokon röptetett kamerákat is bevon a közvetítésbe, új dimenziót is ad az eseménynek.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/19/keszen_ulsz_ma_este_dronok_kozvetitik_eloben_a_badacsonyi_agar-koncertet
Készen ülsz? Ma este drónok közvetítik élőben a Žagar badacsonyi koncertjét!

kdfxgjlkyfmg.jpg

Beyoncé és Jay-Z már több mint egy évtizede a popzene power couple-je, csakhogy mindkettejük legutóbbi szólólemeze arról szólt, hogy porszem került a rendszerbe. Naná, hogy egy közös albummal oldják meg problémáikat. Carterék anyagáról The Anahit, azaz Csányi Rita, az angliai zenei tanulmányai után tavaly egy remek albummal feltűnt elektronikus r&b-s dalszerző-énekes írt kritikát. Rita jelenleg második LP-jén dolgozik, az Addicted című anyag várhatóan még idén kijön, de addig a nyári-őszi koncertszezon is mozgalmasan telik zenekari felállású produkciójának – holnap, augusztus 19-én például a győri Stílusos ART Pikniken lehet majd látni.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/18/kelloen_amerikai_happy_ending_the_anahit_ajanlja_beyonceek_uj_lemezet
Kellően amerikai „happy ending” – The Anahit ajánlja Beyoncéék új lemezét

hill.jpg

Az 1998-as The Miseducation of Lauryn Hill korszakos neo-soul/r’n’b szólólemez, amellyel a rapper-énekesnő többek között azt is bizonyította, hogy a Fugees feloszlása után egyedül is képes remekműveket alkotni, sőt, akár még meg is haladni Wyclef Jeannel közös munkáját. Az „egyedül” kitételt kifogásolta most Robert Glasper, napjaink kiemelkedően progresszív, háromszoros Grammy-díjas jazz-zongoristája, és azzal vádolta Lauryn Hillt, hogy magának tulajdonít mások által írt zenéket.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/18/zenelopassal_vadoltak_meg_lauryn_hillt
Zenelopással vádolták meg Lauryn Hillt

machine.jpg

A Clevelandbe valósi, rapkarrierje mellett a színészetbe is bele-belekóstoló Machine Gun Kelly egy filmforgatás szünetében dobott össze egy arcoskodós klipet LOCO című új számához, amelyben egy Saturday Night Live-sztárral csapják szét magukat teljesen.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/17/18_spanglifeszulet_es_nyelves_csok
18+ Spanglifeszület és nyelves csók

iggy_pop_burger.jpg

Nem.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/17/iggy_pop_ul_egy_asztalnal_es_hamburgert_eszik_kell_ennel_tobb
Iggy Pop ül egy asztalnál, és hamburgert eszik. Kell ennél több?

sonya.jpg

Helyzetjelentés a Hangfoglaló Program Induló előadói alprogram 2017-es nyerteseiről: SONYA.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2018/08/17/itt_a_hangfoglalo_program_sonya_akik_remenyt_adnak
Itt a Hangfoglaló Program – SONYA: Akik reményt adnak