Dalpremier! Ben T Kadar: When There’s Nobody Left

2022.07.07. 14:38, srecorder

bentkadar.jpg

A budapesti előadó-szinkronszínész, Kádár-Szabó Bence 2020 eleje óta hoz ki dalokat Ben T Kadar néven, korábban az ASAN Budapest kiadó alapítójával, Zomblaze-zel közös r&b-s együttműködése is a Recorderen debütált.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/07/dalpremier_ben_t_kadar_when_there_s_nobody_left
Dalpremier! Ben T Kadar: When There’s Nobody Left

rec096_fb_2000.jpg

Mától a szokásos helyeken (az aktuális terjesztési pontokat itt találod) tudod beszerezni vagy itt házhoz rendelni a 96. Recorder magazint, amelynek címlapján a debreceni Campus Fesztiválon július 23-án fellépő, fiatal norvég énekesnő, AURORA guggol. Lássuk, mi van még az ingyenes újságban!

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/07/megjelent_a_recorder_magazin_96_szama
Megjelent a Recorder magazin 96. száma

petshopboys.jpg

A Pet Shop Boys az utóbbi két évtizedben visszatérő vendég lett Magyarországon: a mostani Budapest Parkos fellépésük már a nyolcadik hazai koncertjük volt. Bár Chris Lowe és Neil Tennant duója soha nem állt le a lemezkészítéssel (legutóbbi, Hotspot című albumuk két éve jelent meg), a mostani, eredetileg 2020-ra meghirdetett Dreamworld turnén hangsúlyozottan best of műsorral készültek.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/07/megerdemelt_gyozelmi_kor_ilyen_volt_a_pet_shop_boys_a_budapest_parkban
Megérdemelt győzelmi kör – Ilyen volt a Pet Shop Boys a Budapest Parkban

solere-betonhofi.jpg

Így jellemezte Solére Nem ijeszt meg című új klipjének hangulatát Beton.Hofi, amelyben ő maga is közreműködik.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/07/_punkosdi_szerelem_a_kakas_presszo_neonjai_alatt_dal-_es_klippremier_solere_feat_beton_hofi_nem_ijes
„Pünkösdi szerelem a Kakas Presszó neonjai alatt” – Dal- és klippremier! Solére feat. Beton.Hofi: Nem ijeszt meg

rob_zombie_grof_balazs_shake_your_ass.jpg

Lehet, hogy nincs is baj velem, csak képzelem. Delírium, őrület és nyugalom. Rázd a segged, szívd a füved. A törékeny vérző éjszaka. Az idő partján, szuperkobra, halak és hajók, hálószobaTM, nyolcbites boy band. A Recorder új magyar zenéket bemutató rovata.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/07/ordit_a_sziv_lehalkitom_rec_hu
Ordít a szív, lehalkítom - Rec.hu

moderat2.jpg

Dübörgő basszusok, puha énekdallamok, és meleg, elszállós elektronika: a Modeselektor (Gernot Bronsert és Sebastian Szary) és az Apparat (Sascha Ring) összeolvadásából létrejött Moderat öt év kihagyás után tért vissza eddigi legjobb albumával (MORE D4TA), amit július 22-én élőben is bemutatnak a Budapest Parkban. A berlini trió dalszerző-producerével, Gernot Bronserttel NDK-s gyerekkoráról és Szigetes emlékeiről, a Moderat befutásáról és Thom Yorke jótanácsairól, valamint arról is beszélgettünk, hogyan inspirálta az emberi hülyeség és a TikTok az új lemezüket.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/06/moderat-interju_gernot_bronsert_more_d4ta
„Az én szememben Magyarország volt a legnyugatibb keleti ország” – Moderat-interjú

exitfesztival2021.jpg

21. alkalommal várja a fesztiválozókat Újvidék egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Péterváradi erődben az EXIT Fesztivál. Július 7-től 12-ig 40 helyszínen olyanok lépnek fel, mint a Nick Cave & The Bad Seeds, Calvin Harris, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, Maceo Plex, Honey Dijon, Marky Ramone, a Molchat Doma vagy a Napalm Death. A fesztiválon idén is egyetlen magyar kapott lehetőséget a bemutatkozásra, így Saya Noé varázsolhatja majd el a közönséget a péntek esti órákban.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/06/csutortokon_indul_ujvidek_legnagyobb_fesztivalja_az_exit
Csütörtökön indul Újvidék legnagyobb fesztiválja, az EXIT

untitled-1_1.jpg

Keeley Forsyth nem evilági dallamaiból letaglózó és nehezen magyarázható ösztönszerűség árad. Bénító élmény hallgatni, ahogy kiénekli magából démonait. Ez a cikk először a Recorder magazin 95. számában jelent meg.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/06/mazsas_illekonysag_keeley_forsyth
Mázsás illékonyság – Keeley Forsyth

REC096

2022.07.06. 07:05, vferi

rec096_cover.png

Július 7-én jelenik meg a Recorder magazin legújabb száma. A címlapon a norvég énekesnő, AURORA, aki július 23-án a debreceni Campus Fesztiválon áll színpadra.

https://recorder.blog.hu/2022/07/06/rec096
REC096

3l6a5934_lr.jpg

34 év után újra Budapesten játszott és pazar koncertet adott június végén a Crime & The City Solution, amelynek főnöke, Simon Bonney a Bad Seedsben és a Crime-ban is játszó Mick Harvey-val költözött át a ’80-as évek közepén Európába, hogy előbb a londoni, majd a berlini színtér egyik meghatározó együttesévé váljanak. Szerepeltek a Berlin felett az égben, kiadtak jó pár emlékezetes lemezt, és lenyűgöző az is, hányszor szervezték újjá (sikeresen!) önmagukat. Simon Bonney-val a folyamatos újrakezdésről, a Nick Cave- és Bad Seeds-párhuzamokról, a Wim Wendersszel való sorsfordító munkáról és Mark Lanegan kulcsszerepéről is beszélgettünk A38-as koncertjük előtt.

tovább →
https://recorder.blog.hu/2022/07/05/simon_bonney_crime_and_the_city_solution_interju
„Sosem tudhatod, mikor halsz meg, szóval érdemes kiélvezni az időt, ami megadatott” – Simon Bonney (Crime & The City Solution)-interjú
süti beállítások módosítása