Porcelán az elefántboltban – Klippremier! Molnár Tamás & Lábas Viki: Sehovavaló

2024.07.09. 09:47, srecorder

sehovavalo_yt_index_s.jpg

A kívülállóságot ünnepli Molnár Tamás második szólóalbumának címadója, a Lábas Vikivel közös Sehovavaló.

„Miközben folyamatosan a kívülállóság érzésével küzdök, hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy valójában ez emel ki a tömegből, és bármilyen korszakomat élem, ez tesz összetéveszthetetlenné. Bár a szöveg elég fanyar képekkel indít, a refrénnek már van egy erőteljesen felszabadító hangulata, mintha azt ünnepelné, hogy mindenki a saját sehovavalóságától kivételes.

Viki utánozhatatlan hangja egy teljesen új perspektívába helyezi a mondanivalót. A Margaret Island énekesnője egy kapcsolati sehovavalósággal szembesít, amivel újabb tartalmi rétegeit nyitja meg a címnek” – mesélte az énekes-dalszerző, aki egy hét múlva, azaz július 16-án az Akvárium teraszán akusztikozik.

A Sehovavaló klipjét Tamás és párja, Cinthya Dictator közösen álmodták meg:

Májusban jelent meg az Anti Fitness Club, majd később a JETLAG frontembereként ismert Molnár Tamás második szólólemeze, a Sehovavaló, amit az énekes-dalszerző gyönyörű káoszként jellemzett. A Majkával közös Azt beszélik a városban mellett van rajta rap-rock, poszt-punk, és apokaliptikus-filmzenés hatású dal is, a dalokban Bérczesi Róbert, Pajor Tamás, Majka, Filo és Lábas Viki volt a vendég.

Tamás első szólólemeze, a függőségével való leszámolását elmesélő Szív utca két éve jelent meg, kulcsdala, a Nem megyek vissza klipje szintén a Recorderen debütált.

 

Molnár Tamás a Facebookon.

fotó: Cinthya Dictator

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2024/07/09/porcelan_az_elefantboltban_klippremier_molnar_tamas_labas_viki_sehovavalo
Porcelán az elefántboltban – Klippremier! Molnár Tamás & Lábas Viki: Sehovavaló
süti beállítások módosítása