Berobbantja a táncteret, de a villamoson is működik – Itt a legbulisabb Diamond Haze EP, a More Than Ever

2024.07.05. 12:11, srecorder

diamond-haze.jpg

Lassan tíz éve alkot együtt a Diamond Haze, akik 2016 óta egy kiadót is visznek Tapes Sublimating néven. 

A duó 2020-ban mutatkozott be a Reflectionsszel, a Words Can'tről pedig már mi is írtunk („játékos, kicsit bolondos, táncos szám, ami hat percen át mindig tudja új arcát mutatni”), hogy aztán az elmúlt 3 évük kiadatlan dalainak besztof-válogatását nyújtó Unstable Cloud Filter már itt, a Recorderen debütáljon.

Most pedig itt a 4 számos More Than Ever EP, három tök új (May The Funk, We Jus, 8363) és egy régebbi, de most véglegesített (The Source) zenével. „Az új zenékkel egyértelműen egy bulikompatibilisebb megszólalás volt a cél az eddigi megjelenéseinkhez képest, de mindenképp úgy, hogy továbbra is nagyon figyelünk a részletekre, nem csak egyszerű DJ toolokat gyártunk. Működhessenek a tánctéren, de ha a villamoson hallgatja valaki, akkor is találhasson benne izgalmat. Ezek miatt az ütős megszólalás is kritikus volt, egy erős alapanyagot raktunk össze, az i-re a pontot a szuper masteringgel Grema tette rá, ő segített a 8363 keverésével is. Két hete volt lehetőségünk a Szimplában élesben is kipróbálni egy DJ-zés alkalmával, hogy mennyire működnek valójában a zenék a tánctéren. A reakciók alapján jelesre vizsgáztak.”

A More Than Ever elérhető (és megvásárolható) a Bandcampen is.

 

Tapes Sublimating a Facebookon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2024/07/05/berobbantja_a_tancteret_de_a_villamoson_is_mukodik_itt_a_legbulisabb_diamond_haze_ep_more_than_ever
Berobbantja a táncteret, de a villamoson is működik – Itt a legbulisabb Diamond Haze EP, a More Than Ever
süti beállítások módosítása