A klasszikus rock halott? Aligha! Jön a Dirty Honey

2023.11.14. 11:41, srecorder

dh_press_2023_katarina_benzova.jpg

Tavaly a KISS előzenekaraként már láthattuk őket, jövő márciusban pedig egy klubbulin is megnézhetjük az egyik legjobb aktuális classic rock bandát, a Dirty Honey-t. Ha tudod, hozd el apádat is!

A Los Angeles-i Dirty Honey 2017-ban alakult, azóta olyan zenekarokkal turnéztak, mint a Who, a Black Crowes, a Rival Sons, vagy a Guns N' Roses. Ők voltak az első zenekar, amelyik kiadó nélkül került fel a Billboard mainstream rocklistájára a When I'm Gone című dalukkal, de igazán nagyot aztán a Rolling 7sszel és a California Dreamin'-nel gurítottak, ami nem egy The Mamas & The Papas-feldolgozás. A Dirty Honey tökéletesen hozza a classic, a glam és a bluesrock kombóját, dögös, modern sounddal, és egy karizmatikus frontemberrel, aki kábé Robert Plant és Steven Tyler keveréke.

A Dirty Honey a tavalyi KISS-turnén jött át először Európába, amit most egy önálló klubturné követ a november elején megjelent új lemezükkel. 2023 elején dobost cseréltek, majd az egymást követő turnék alatt megírták a Can't Find the Brakes című második albumukat, aminek húzódala, a Won't Take Me Alive már túl van Spotify-on az egymilliós hallgatottságon. Budapesten 2024. március 3-án játszanak az Analog Music Hallban.

nyitókép: Katarina Benzova

https://recorder.blog.hu/2023/11/14/a_klasszikus_rock_halott_aligha_jon_a_dirty_honey
A klasszikus rock halott? Aligha! Jön a Dirty Honey
süti beállítások módosítása