Bruce Dickinson szólókoncerttel tér vissza Budapestre

2023.11.07. 10:30, srecorder

brucedickinson.jpg

19 év után új szólólemez, és 30 év után új szólókoncert Budapesten. Az Iron Maiden énekese június elsején a Barba Negrában játszik.

Bruce Dickinson az Iron Maiden énekeseként vált híressé, de igazán sokoldalú figura: író, pilóta, műsorvezető, sörfőző, üzletember, sportoló, spoken world előadó, forgatókönyvíró és szólóban is sikeres énekes. Az Iron Maidennel rendszeresen jár Magyarországon (utoljára 2022-ben voltak itt), négy évvel ezelőtt pedig stand up comedy-vel is felérő one man show-ján láthattuk. Most ismét szólóelőadóként, saját dalaival érkezik Budapestre.

A 2024 elején megjelenő The Mandrake Projecten Dickinson újra együtt dolgozott régi gitárosával és producerével, Roy Z-vel. Ez lesz az énekes hetedik szólóalbuma, és egyben az első a 2005-ös Tyranny Of Souls megjelenése óta. Dickinson zenekarában Roy Z gitározik, a Puddle of Muddban és a Tribe of Gypsiesben játszó Dave Moreno dobol, a Whitesnake-es Tanya O'Callaghan basszusgitározik és az olasz Mistheria billentyűzik. Az énekes legutóbb 1994-ben, a Balls To Picasso turnéján játszott nálunk saját szólóanyagával.

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők november 8-án 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig november 10-én indul, 11 órakor a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

https://recorder.blog.hu/2023/11/07/bruce_dickinson_szolokoncerttel_ter_vissza_budapestre
Bruce Dickinson szólókoncerttel tér vissza Budapestre
süti beállítások módosítása