„Hallgatom, hogy nem tudok aludni” – Premier! AGAVOID: Sötétben

2023.09.07. 10:38, srecorder

agavoid_sotetben_v6_1-01-50-15.jpg

Sötétben azt az éjszakai nyugtalan hangulatot fogja meg, amikor magunkkal töltünk időt, összegzünk a nap végén és nincs semmi, ami elterelje a figyelmünket a feltoluló gondolatokról.

Az AGAVOID egy kiváló elektronikus trió, amely nehezen bekategorizálható, izgalmas popzenét játszik erős psych-art-dreampopos hangulatokkal, Első lemezük, a CĀSUS (2016), majd a második, a STRATUM (2020) is a Recorderen debütált, most pedig az elmúlt időszak remixei után megjelent egy új daluk is.

A klip vizuális megjelenésében az volt a koncepció, hogy olyan hatást érjünk el természetes környezetben, mintha vadak éjszakai éberlétét követnénk. Korábban dolgoztunk már Galambos Levivel és ennek a projektnek kapcsán sem volt kérdés, hogy szeretnénk együtt megvalósítani az elképzelésünket. Külön köszönet a The Four csapatának, Pál Bella képzőművésznek és Harkai Alexa textiltervezőnek” – mondta a zenekar, amit Huszár Kristóf (producer-basszusgitáros), Kriska Bálint (producer-szintetizátoros) és Puskás Dalma Tamara (ének-dalszöveg) alkot.

Az AGAVOID ősszel még egy single-t szeretne kiadni, jövőre pedig egy EP-t tervez, aminek ez a két dal az előfutára.

EZEK VOLTAK AZ AGAVOID KEDVENC ZENÉI 2021-BEN

 

AGAVOID a Facebookon. Instagramon. Bandcampen.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/09/07/_hallgatom_hogy_nem_tudok_aludni_premier_agavoid_sotetben
„Hallgatom, hogy nem tudok aludni” – Premier! AGAVOID: Sötétben
süti beállítások módosítása