Illumináti, chemtrail, Soros György – Klippremier! G. Zsolti: ILLUMINÁTI

2023.08.09. 16:53, srecorder

gzsolti-illuminati.jpg

Az ökoszorongást, a prepper-prófétákat és az elmúlt évek híres összeesküvés-elméleteit is kifigurázza új számában a szatirikus hip-popos rapper-dalszerző, G.Zsolti, akit legtöbben a bongorral közös, főispánverő pornómém-slágeréről, a VERY BIG-ről ismerhetnek.

G.Zsolti így elemezte ki verzénként az új dalát: „Az első verzében az a bolygóvédő, állatimádó vérvegán szólal meg a panelból, aki egyébként a fast fashion ruhák, valamint importcikkek vásárlásával nagyobb ökológiai lábnyomot hagy maga után, mint a zsákfaluban élő, helyi termesztésű élelmiszereket fogyasztó random Marika néni. A második strófában az a 21. századi “prepper” próféta szólal fel, aki két meditáció között szorgosan építi apokalipszis bunkerét a Klaus Schwab tervezte 2030 Great Resettől rettegve. Aggodalmát tovább erősíti a rejtélyes eredetű Georgia Guidestones azon útmutatása is, miszerint a népesség 500 millió fő alá szorítása lenne civilizációnk életben maradásának kulcsa. És ki akart kinyírni mindenkit két évvel ezelőtt? Bill Gates. Szabad kőműves. Illuminati. Ugye-ugye?”

Dankó Zsolt saját zenéit korábban Triek néven adta ki, a BSW több kiadványának producere volt, Essemm 112 c. lemezére írt zenét, de dolgozott Szakács Gergővel, Denizzel és Majkával is. Tavaly indította el ironikus, hip-popos projektjét, amiben a rajoskodó rapet és politikát is ugyanazzal a hévvel figurázza ki. Legnagyobbat a bongorral közös, pornómémes, főispánverő VERY BIG-gel ment, ami itt, a Recorderen debütált, nyáron pedig a Magyarradar c. rovatunkban is bemutatkozott G.Zsolti, amiben ahatásairól is a terveiről is mesélt.

 

G. Zsolti a Facebookon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/08/09/illuminati_chemtrail_soros_gyorgy_klippremier_g_zsolti_illuminati
Illumináti, chemtrail, Soros György – Klippremier! G. Zsolti: ILLUMINÁTI
süti beállítások módosítása