Vasárnap Fun Lovin' Criminals az A38 Hajón!

2023.05.26. 13:04, srecorder

fun-lovin-criminals.jpg

Kultikus frontembere nélkül turnézik, de így is jó formát mutat a '90-es évek egyik nagy közönségkedvence, a hiphopos-rockos Fun Lovin' Criminals. Erről május 28-án, most vasárnap mi is meggyőződhetünk a 20 éves születésnapját ünneplő A38 Hajón.

A Fun Lovin' Criminals 1996-ban robbant be a hip-hop, a rock 'n' roll, a blues, a funk és a latin soul sajátos, fülbemászó keverékével, amikor megjelent a többszörös platinalemezzé váló debütáló albumuk, a Come Find Yourself. Az átütő sikert a Scooby Snack című számuk hozta meg, amelyben a Kutyaszorítóban és a Ponyvaregény című Tarantino-filmekből is mintáztak, és a dal 17 hetet töltött a Billboard-listán. Az 1998-as 100% Colombiannel még feljebb rakták a lécet: „alapmű, tökéletes számok, és a leglazább lemez, amit valaha hallottam” – mondta róla Lemeztáskánkban a Fish!-es Kovács Krisztián.

Az Európában különösen népszerű New York-i zenekar az 1999-es Glastonbury-n aztán mennybe ment, 2003-ban pedig fellépett a Szigeten is, ahol a frontember Huey Morgan felvidította a koncertjük után a technikai problémák miatt a Heaven Street Seven backstage-ben csüggedő tagjait. Sajnos most vasárnap Huey már nem fog senkit felvidítani, ugyanis két éve kilépett a zenekarból, így a basszusgitáros-billentyűs Brian Leiser lépett elő frontemberré. Az új gitárossal (Naim Cortazzi) turnézó, megújult Fun Lovin' Criminals a legnagyobb slágereit és igazi ritkaságokat is játszik a turnén, azt pedig, hogy milyen formában játszanak most, a lenti koncertfelvételen is megleshetitek.

Fun Lovin' Criminals (US)
Helyszín: A38 Hajó
Időpont: május 28. 20:00
Belépő: 8900 Ft (elővétel), 9990 Ft (helyszín)
Jegyek ide kattintva. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2023/05/26/vasarnap_fun_lovin_criminals_az_a38_hajon
Vasárnap Fun Lovin' Criminals az A38 Hajón!
süti beállítások módosítása