Régen minden jobb volt – Nosztalgiázz retró cuccokkal a FISH! dupla klipjében!

2023.04.28. 17:04, srecorder

fish_2023.jpg

Az ezredfordulóhoz repít vissza a FISH! új klipje, ami ráadásul dupla videó, ugyanis két dalhoz forgatott anyag lett egybegyúrva. Mi több, klip a klipben is látható a 4 és fél percben. Ha nem érted, nem benned van a hiba, lesd meg a videót, nosztalgiázz kazettával, VHS-sel, Game Boy-jal, Bruce Willis DVD-kkel, walkmannel, és még egy csomó retró cuccal! A két szám rajta lesz a FISH! május elsején megjelenő lemezén.

Régen minden jobb volt címmel jelenik meg május elsején a FISH! hetedik nagylemeze a streamfelületeken. Az albumot a Csipsz és kóla, illetve a Huszonkettő klipjével vezették fel az elmúlt hónapokban, most pedig itt az új videó, ami ráadásul két dalt tartalmaz.

„A két kezdő dal, az Ahogy jön, úgy jön, és a címadó, azaz a Régen minden jobb volt egy videóban lett megfilmesítve” – mesélte Kovács Krisztián, a FISH! énekese. „Rövid számaink vannak, így legalább lett egy rendes hosszúságú klipünk. Van benne egy másik furfangosság is, mivel a klipben egy ideig látható a klip.”

A kisfilm az ezredfordulót idézi meg azzal, hogy csupa retró tárgy bukkan fel benne, köztük Nokia 3310-es mobiltelefon, Game Boy, walkman, régi plakátok, Dog Eat Dog vinyl és Bruce Willis DVD-k. „Nem vagyunk boomer arcok, mindössze visszatekintünk önreflektív módon. Ez köszön vissza a videóban és az új lemezünkön is” – folytatta Kovács Krisztián. „A kezdetek óta do it yourself szemlélettel működünk, és 25 éve ugyanazt csináljuk.”

A klip különlegessége még, hogy a készítő Syndrome Production stábja is látható benne. A videó végén felbukkan egy radiátor, aminek már külön története van. „2011-ben a szegedi Garaboncziás Borozóban játszottunk, ahol a közönség elkezdett bodysurfingezni egy radiátort, azaz fej felett egymás kezébe adták” – emlékezett vissza Krisztián. „Azóta kétszer is meghirdettünk olyan akciót, hogy aki radiátorral érkezik egy koncertünkre, az ingyen bejöhet. Dunaújvárosban és Miskolcon volt is rá példa, és újra meghirdetjük majd.”

A Régen minden jobb volt album kazettán is megjelenik, ami egy pólóval és retrospektív módon egy zenekari poszterrel vásárolható meg. A lemezből ízelítőt ad a zenekar május 5-én Budapesten, a Barba Negrában, ahol a punkos, grunge-os Kies és a poénos, poszthardcore-os Vodka For Kids lesz az előzenekaruk. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

KOVÁCS KRISZTIÁN KEDVENC ZENÉI KÖZÖTT IS VAN PÁR RÉGI DARAB

https://recorder.blog.hu/2023/04/28/regen_minden_jobb_volt_nosztalgiazz_retro_cuccokkal_a_fish_dupla_klipjeben
Régen minden jobb volt – Nosztalgiázz retró cuccokkal a FISH! dupla klipjében!
süti beállítások módosítása