Csütörtökön Jazzbois, Co Lee, Verbz, Capriisun és Mr Slipz a Turbinában

2023.04.26. 09:20, srecorder

clipboard01_4.jpg

Az eredeti, trió felállásában játszik a Jazzbois, spéci szettel készül Co Lee, és angol-amerikai húzóneveit is fellépteti Budapesten a világszerte sikeres magyar hiphop kiadó, a Blunt Shelter április 27-én a Turbinában.

A Blunt Shelter nagy dobása volt év elején, hogy kihozták a SoundCloudon nagyot menő Capriisun, valamint az elmúlt években az angliai underground megkerülhetetlen alakjaivá vált Verbz és Mr. Slipz közös lemezét, a Shore Connectset. A cím arra utal, hogy az amerikai MC (Capriisun) 2020-ban ugrott át Angliába a haverjaihoz, és ha már ott volt, úgy döntöttek, felvesznek egy lemezt is a kéthetes turnéjuk szünnapjain. Amivel aztán nem az otthonuknak számító High Focus Recordsot, hanem a Blunt Sheltert keresték meg, amelynek vezetője, Antal Levente (BluntOne) producerként már évek óta kapcsolatban volt velük.

„ITT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG VARACSKOS FÜSTÖS VIBE-OK LESZNEK” – ANTAL LEVI A BLUNT SHELTERRŐL

Az estét don C és Mr. Slipz dj-szettje nyitja, majd Capriék koncertje után jön az egyik legígéretesebb fiatal hazai rapper, Co Lee, aki februárban hozta ki első nagylemezét, a már teljesen magyar nyelvű Cirque de L’Homme-ot. A lemez dalait olyan vendégekkel adja elő, mint glsch a Slow Village-ből, Imilájt a Sör és Fűből, Chris Villon és Orlando a Wavy-ből, de lesznek trackek a don C-vel közös tavalyi lo-fi remeklésről (Air), és a megjelenés előtt álló új lo-fi EP-ről is, amit Kolos BluntOne-nal rakott össze másfél nap alatt.

Az estét a hosszú idő után újra trióban fellépő Jazzbois zárja, akiknek a koncertje végén minden jelenlévő MC beszállhat egy többnyelvű cypherbe. A helyszínen bevásárolhatunk a Blunt Shelter lemezeiből is.

JEGYVÁSÁRLÁS

FACEBOOK-ESEMÉNY

https://recorder.blog.hu/2023/04/26/csutortokon_jazzbois_co_lee_verbz_capriisun_es_mr_slipz_a_turbinaban
Csütörtökön Jazzbois, Co Lee, Verbz, Capriisun és Mr Slipz a Turbinában
süti beállítások módosítása