Itt a Bohemian Betyars és a Madhouse Budapest közös menüje!

2023.04.06. 15:00, trecorder

madhouse_budapest.jpg
(X) Március 13-tól különleges séfajánlat érhető el a Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Barban. Az új menüt a Bohemian Betyars zenekarral közösen álmodta meg Piszkor Norbi executive chef, és a fogások megvásárlói nemcsak egy jót ehetnek, de egy jó ügyet, a hátrányos helyzetű gyerekeket segítő Perecesi Tanoda tevékenységét is támogatják.

Itt a tavasz, ideje zenélni, ünnepelni, jókat enni, mulatni és nem utolsósorban finomakat inni. Ezzel az életérzéssel született meg a Bohemian Betyars menü. Slambuc makuka ropogóssal, korhelyleves füstölt tarjával és házi creme fraiche-sel, kakashere pörkölt csirkelábbal és burgonyával, végül mákos nudli mákos namelakával és 1 Csepp Pálinka meggyszósszal. Kiadós fogások, bohém csavarral.

A menü megvásárlásával a Perecesi Tanoda támogatható. A Tanoda hosszú távú célja a Miskolc-Pereces városrészben élő hátrányos helyzetű tanulók körében a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése, az iskolai hiányzás csökkentése, a képzettségi szint növelése és az iskolai sikeresség növelése.

Az ételek mellé természetesen megfelelő ital is dukál. Március 14-én a séfajánlat mellett bemutatásra került a BETYARS' PLUMONADE, mely a hazai Mad Scientist kraft sörfőzde és a zenekar kollaborációjában jött létre. A sör alapja belga búzasör, melyhez yuzu, szilva és fahéj kerül még.

Mindenkit sok szeretettel vár a Madhouse Budapest a belvárosi Anker köz 1-3. szám alatt.

Gyűjtsünk együtt a Perecesi Tanodának!

Bővebb információ a kampányról és a menüről:

Madhousebudapest.hu

Facebook.com/madhousebudapest

https://recorder.blog.hu/2023/04/06/itt_a_bohemian_betyars_es_a_madhouse_budapest_kozos_menuje
Itt a Bohemian Betyars és a Madhouse Budapest közös menüje!
süti beállítások módosítása