„Hányszor bíztál, hányszor szívtál?” – Klippremier! Sisi: Szia

2023.03.28. 21:01, srecorder

sisi-szia-werk10-fotokredit_vajda_reka.jpg

Alig pár szám kellett Sisinek, hogy bizonyítsa: ő az egyik legizgalmasabb fiatal hang a hazai rapben. Már a kanyarban az első EP, és nemsokára egy podcastot is meghallgathattok vele a Recorderen, de addig is itt az eddigi legnagyobb volumenű klipje az eddigi legkomorabb dalához.

2022 januárjában jelent meg Sisi első dala és homemade videóklipje, a Yalla, amit a Magyar Klipszemlén díjazott Kezeket fel, a szójátékos MagasLow, a melankolikusabb Manifesto, végül az old schoolos Rappelj jobban követett. Az egy hónapja kijött, most klipet is kapott Szia Sisi komorabb oldalát mutatja meg: „Nálam abszolút nem újdonság, hogy a határvonalon ugrálok a legboldogabb és legletargikusabb érzések között a hétköznapi életemben is, és ez a szakmához való hozzáállásomat is befolyásolja, ennek eredményeként született meg a Szia” – mondta Sisi, aki szürreális, vagány klipet forgatott az új dalhoz. „Soha nem vettem még részt ekkora forgatáson, elég durva volt szembesülni a ténnyel, hogy mennyi ember dolgozik valamin, amit egyszer a gyerekszobámban megálmodtam.”

„SZINTET LÉPEK, TÉPEK, SZIA, ANYA” – SISI A MAGYARRADARUNKON.

„Sisinek elég jól áll az eklektika, úgyhogy egy csomó új dolgot én is kipróbálhattam, amik régóta a tárban voltak (insta360 kamera, animáció), illetve a karcos-darkos miliő felépítése mellett próbáltuk megtartani azt a keresetlenséget is, ami Sisi korábbi klipjeit jellemezte. Jó volt vele dolgozni, mert nagyon vizuális típus, csomó konkrét ötlettel, és nyitott volt a kísérletezésre” – mondta Brauner Máté rendező, aki az Umbrella Collective csapatával dolgozott a klipen.

Sisi tavasszal bongorral indul közös vidéki turnéra, és április 20-án Mikee Mykanic-kal közös bulin is láthatjuk az Analog Music Hallban, ahol az addigra megjelenő, Sistematiik című új EP-jét is bemutatja. JegyvásárlásFacebook-esemény.

MIN PÖRÖG SISI? MUTATJUK A KEDVENC ZENÉIT!

 

Sisi a Facebookon. Instagramon. TikTokon.

fotó: Vajda Réka

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti KulturálisÚj Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/03/28/hanyszor_biztal_hanyszor_szivtal_klippremier_sisi_szia
„Hányszor bíztál, hányszor szívtál?” – Klippremier! Sisi: Szia
süti beállítások módosítása