A Clutch júniusban a Barba Negrában!

2023.02.20. 08:49, srecorder

clutch-4.jpg

2017-ben léptek fel először Budapesten, tavaly a Sziget talán legintenzívebb koncertjét adták, június 27-én pedig a megújult Barba Negrában játszanak, hogy bemutassák a legutóbbi, Sunrise on Slaughter Beach c. lemezüket.

A Seneca Valley High School egykori osztálytársait, Neil Fallont (ének), Tim Sultot (gitár), Dan Maines-t (basszusgitár) és Jean-Paul Gastert (dob) megingathatatlan zenei és személyes kötelék fűzi immár három évtizede. A zenekar 1991-ben alakult a Maryland államban található Germantownban. Az oroszlánhangú Fallon köré szerveződő együttes tagjai – egyetlen rövid időszaktól eltekintve – azóta is változatlanok.

A sztónerrel, blueszal, néha funkkal összekarcolt rockot játszó Clutch tavaly adta ki 13. lemezét, amiről már a Szigeten is előjátszottak néhány dalt, most pedig szerencsére a lemezbemutató turné sem kerül el minket. Ritkán látni errefelé a marylandi zenekart, már csak azért sem érdemes kihagyni a bulit: azt pedig mondani sem kell, hogy műfajában a Clutch-nak lazán a legjobb koncertzenekarok között a helye.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2023/02/20/a_clutch_juniusban_a_barba_negraban
A Clutch júniusban a Barba Negrában!
süti beállítások módosítása