Márciusban újra kinyit a Turbina

2023.02.08. 12:01, srecorder

turbina_1.jpg

2021 őszén nyílt meg, és hamar Budapest egyik fontos koncerthelyszínévé nőtte ki magát a Turbina, ám ahogy azt mi is megírtuk, az esti működési engedélyük körüli problémák miatt kénytelenek voltak tavaly nyáron ideiglenesen bezárni, és több koncertet (például Nilüfer Yanyáét) is átszervezni máshova.

Március elején azonban újra kinyit a Turbina, erről a Facebookon számolt be a vezetőség: „Az első 9 hónapnyi működés után igyekeztünk levonni tanulságokat, és javítani a ház gyerekbetegségein. A kerületi Önkormányzat és a Kormányhivatal segítségével az engedélyeinket is sikerült a számunkra megfelelően módosítani. Így a nagyon nehéz üzleti helyzetünk ellenére úgy érezzük, hogy bele merünk vágni egy nyitásba, hogy újrakezdjük, vagy talán inkább folytassuk azt a kulturális és közösségépítő tevékenységet, amit 2021 őszén elkezdtünk. Hiszünk benne, hogy szüksége van a Turbinára a városnak” – írták.

ILYEN VOLT A TURBINA 2021-ES NYITÓNAPJA.

A Turbina március első hétvégéjén, azaz március 3-4-én tartja a kétnapos nyitóbuliját, amire nemsokára a programokat is bejelentik – erről leggyorsabban a Facebook-eseményből lehet majd értesülni.

Címkék: turbina
https://recorder.blog.hu/2023/02/08/marciusban_ujra_kinyit_a_turbina
Márciusban újra kinyit a Turbina
süti beállítások módosítása