Így segíthetsz a bajba jutott zenészeken! – Adománygyűjtő estet szervez a Fábián Juli Emlékalapítvány

2022.11.28. 22:12, srecorder

magnet-fenyunnepe.jpg

Immáron második alkalommal szervez adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány Fény Ünnepe címen a MagNet Közösségi Házban, idén olyan fellépőkkel, mint Bérczesi Robi (Hiperkarma), Beck Zoli (30Y), Szabó Balázs, Csorba Lóci (Lóci Játszik) vagy Szebényi Dániel (godfater.). December 6-án minikoncertek és különleges zenei előadások várják azokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket az alapítványon keresztül.

A Fábián Juli Alapítvány kettős céllal indult útjára 2018 tavaszán: feladata egyrészt a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő emlékének ápolása, másrészt a nehéz helyzetbe került zeneipari szereplők támogatása. Az este során befolyt összegből az alapítvány újabb pályázatot ír ki, amivel azokat a zenészeket és háttérmunkásokat támogatják, akik egészségügyi élethelyzetük, egészség-károsodásuk, vagy a korral kapcsolatos problémáik miatt tartósan vagy ideiglenesen, a Covid-járvány miatt kialakult helyzetben nem tudták fenntartani magukat vagy családjukat.

Az este során fellép Beck Zolit, a 30Y frontembere, Bérczesi Róbert, a HIPERKARMA énekes-gitáros-dalszerzője, valamint Szabó Balázs. Csorba Lóci a Lóci Játszikból ezúttal szólóban érkezik, de ott lesz Gyárfás István jazzgitáros is, aki annak idején felfedezte Fábián Julit – bár ő erről úgy nyilatkozott, hogy a Napot nem kellett felfedezni. Jazzvonalról érkezik még Ávéd János szaxofonos és Szebényi Dániel billentyűs is, akik Szepesi Mátyással, a Konyha frontemberével, Juli egykori menedzserével és zenésztársával közösen is eljátszanak néhány dalt, például a Juli emlékére készült Like a Child című dokumentumfilm betétdalát, a Földrevalót. A helyszín limitált befogadóképessége miatt (190 fő) mód van különböző kategóriájú támogatói jegyek vásárlására is.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

flyer_a6_fenyunnepe2022.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/11/28/igy_segithetsz_a_bajba_jutott_zeneszeken_iden_is_lesz_magnet_feny_unnepe
Így segíthetsz a bajba jutott zenészeken! – Adománygyűjtő estet szervez a Fábián Juli Emlékalapítvány
süti beállítások módosítása