Jövőre Budapesten koncertezik a Mötley Crüe és a Def Leppard!

2022.10.20. 16:34, srecorder

motley_crue_cdustinjack.jpg

2022 legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban világkörüli turnéra indulnak, amely Budapestet is érinti.

A két rocklegenda május 29-én az MVM Dome-ban ad majd koncertet, „Azután, hogy végre visszatérhettünk a koncertekhez, egy monumentális nyári turnén vettünk részt az Egyesült Államokban és Kanadában, és most rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a hatalmas turnét elvihetjük a világ többi nagyvárosába, ráadásul Sheffieldben indíthatjuk el az európai részt, ahol nekünk 45 évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek valamelyik állomáson!” – mondta Joe Elliott, a Def Leppard frontembere.

Jegyek elsőként a két banda hivatalos rajongói klubtagjainak lesznek elérhetők október 25-én 10 órától, majd a regisztrált Live Nation tagok tudnak elővásárlási jogukkal élni október 27-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 28-án 10 órakor indul www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A koncertre különböző VIP csomagok is vásárolhatók.

https://recorder.blog.hu/2022/10/20/jovore_budapesten_koncertezik_a_motley_crue_es_a_def_leppard
Jövőre Budapesten koncertezik a Mötley Crüe és a Def Leppard!
süti beállítások módosítása