Itt vannak a 15 éves Fishing on Orfű első fellépői!

2022.09.22. 15:18, srecorder

fishing15.jpg

A mai napon elindult a jövő évi Fishing on Orfű bérletárusítása, ezzel egyidőben pedig az első 15 zenekart is bejelentették abból a 150 produkcióból, amivel a fesztivál 15. születésnapját fogják megünnepelni 2023. június 28. és július 1. között.

Azt már a Kispál és a Borz eheti bejelentéséből tudtuk, hogy jövőre fellép a jubileumi Fishing on Orfűn a Kispál és a Lovasi formáció, ami a Kispál idei visszatérésekor, a két András akusztikus duójából bővült G. Szabó Hunor dobossal és Babcsán Bence szaxofonossal (plusz Németh Juci vendégénekesnővel) teljes zenekarrá. Melléjük jött most további 14 név, köztük az alternatív zenei színtér legnagyobb zenekaraival (Quimby, 30Y, Elefánt, hiperkarmaKiscsillag), a legnépszerűbb fiatal együttesekkel (Carson Coma, Platon Karataev), de lesz metál (Thy Catafalque) és hiphop (Beton.Hofi) is, jön a KFT, és az elmaradhatatlan fesztiválfellépők, így az Analog Balaton, az Esti Kornél, a Parno Graszt és a Bohemian Betyars is.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy „ez nem a 15 legfontosabb, legnagyobb, vagy legkülönlegesebb nevünk, ez csupán egy pici szelete a mi szülinapi tortánknak, az első fecskék csapata, amelyen keresztül a fesztivál talán minden zenei szegletébe bepillantást nyerhettek. Meg egyébként sem kell már sokat várni, hogy októberben elétek tárjuk a teljes zenei programot, valamint ekkor kezdjük majd értékesíteni a napijegyeket és a kempingjegyeket is.”

Bérletet itt lehet venni a fesztiválra.

fishingonorfu15.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/09/22/itt_vannak_a_15_eves_fishing_on_orfu_elso_fellepoi
Itt vannak a 15 éves Fishing on Orfű első fellépői!
süti beállítások módosítása