Pénteken Nulladik Változat és The Perfect Name a Gödörben!

2022.09.18. 09:38, srecorder

nulladik-valtozatj.jpg

Szeptember 23-án újra együtt játszik a '90-es évek két emlékezetes underground zenekara, a Nulladik Változat és a The Perfect Name.

Az együttesek a kultikus Fekete Lyuk környékéről indulva szinte egyidőben jelentették meg első albumaikat, hogy aztán számos fesztiválon és klubkoncerten is együtt játszanak a meditatívabb, elmélyültebb zenék rajongóinak. A darkos-gótikus-britpopos hatásokat is felmutató, 1990-ben a Mission előtt is fellépő The Perfect Name 2008-ban vonult kényszerpihenőre, amikor az énekesük, Baradlay Richárd felhagyott a zenéléssel, és 2019-ben alakult újjá, a Feed The Corgiból igazolt tagokkal. Műsoruk a '90-es és a 2000-es évekből ismert dalaikra épül, de írtak új számokat is, ezek közül az egyik a Recorderen debütált.

A hazai underground klubszcéna stabil formációja az 1989-es megalakulása óta a Nulladik Változat. Bár a zenekar alapvetően az alakulás korszakának dark stílusában játszik, ezt hol folkos motívumokkal, hol rockkal, hol poposabb hangvétellel ötvözi. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/09/18/penteken_nulladik_valtozat_es_the_perfect_name_a_godorben
Pénteken Nulladik Változat és The Perfect Name a Gödörben!
süti beállítások módosítása