Október közepén DJ Krush újra... és lehet, hogy utoljára Budapesten!

2022.09.18. 09:23, FRecorder

djkrush2022_1.jpg

Október közepén immár sokadik alkalommal érkezik Budapestre DJ Krush, akinek viszont, mint nemrég kiderült, lehet, hogy a mostani lesz az utolsó nemzetközi turnéja.

DJ Krush immár évtizedek óta nemcsak a japán, de egyben a nemzetközi hiphopszíntérnek is az egyik alapfigurája, és egyedi, hol absztrakt, hol chilles, hol pedig a triphop felé kacsintgató zenéivel sikerült elérnie azt, amit a hiphop műfajban csak a legnagyobbaknak: nem fogott rajta az idő, valamint a trendek és az aktuális sztárok folyamatos változása, és ma is pont olyan népszerű és pont olyan tisztelet övezi, mint  '90-es évek közepén, amikor betört a köztudatba.

Magyarországon vagy egy tucatnyi alkalommal járt, ezek között akadt fesztiválos fellépés is (Balaton Sound), de többnyire inkább Budapesten szerepelt, ahova hosszú ideig gyakorlatilag évente járt vissza, a legemlékezetesebb fellépései közül pedig több is az A38 Hajóhoz kötődik és október 14-én is ide tér vissza... lehet, hogy utoljára. Szeptember elején jött ugyanis a bejelentés Krush menedzsmentjétől, hogy bár fesztiválos és alkalmi fellépései a tervek szernit lesznek még világszerte, a nemzetközi turnézást a mostani sorozattal befejezi.

Facebook-esemény. Jegyvásárlás.

https://recorder.blog.hu/2022/09/18/oktober_kozepen_dj_krush_ujra_es_lehet_hogy_utoljara_budapesten
Október közepén DJ Krush újra... és lehet, hogy utoljára Budapesten!
süti beállítások módosítása