Csütörtökön Beton.Hofi a Budapest Parkban!

2022.09.13. 10:02, srecorder

betonhofi-campus.jpg

Az év egyik legjobban várt rapbulija Beton.Hofi első önálló koncertje a Budapest Parkban. A Citromail Gang Első Országos Találkozóján 6363, Lil FrakkKapitány Máté és a Slow Village is fellép.

Beton.Hofi az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai sikersztorija – viszonylag „későn”, 27 évesen hagyta abba félprofi focis karrierjét és vágott bele a zenélésbe. Tavaly nyáron hozta ki első mixtapjét comic sins néven, amiről azt írtuk kritikánkban, hogy „minden megvan, ami jó az újhullámos rapben, de kipótolja azt is, ami itthon eddig hiányzott belőle. […] És az egész annyira – jó értelemben – popérzékeny, hogy nem csodálkoznánk, ha Beton.Hofi karrierje nemsokára a legsikeresebb pályatársak, mondjuk Krúbi vagy Dzsúdló mellé ívelne fel.” Nos, erre a felívelésre pedig nem kellett sokat várni, hiszen míg a comic sins-zel Dzsúdló előtt lépett fel Beton.Hofi a Budapest Parkban, második lemezét, a szeptemberben megjelent Playbániát már főfellépőként mutatja be ugyanott – és olyan tempóban fogynak a jegyek, hogy a telt ház is kinéz neki.

„NAGYON DURVA ERŐT AD ÖNMAGADNAK LENNI” – BETON.HOFI NAGY ÉVE.

Ádival a Recorder új, szeptemberi lapszámában interjúztunk is a Playbániáról, de a koncertet támogató Mastercard és a Budapest Park is készített vele egyet, amelyben elárulja, hogy nem bánja, hogy nem kezdte el hamarabb a zenei karrierjét, mert akkor nem lenne elég élettapasztalata, élményanyaga, amiből táplálkozhat rapperként („üzemanyaghiány lépne föl”). Beszél arról is, hogy nagy nyomást helyezett-e rá a Playbánia megírásakor a comic sins sikere, és arról is, hogy küszködött ezzel az albummal bizonyos pontokon, de végül megszerette.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/09/13/csutortokon_beton_hofi_a_budapest_parkban
Csütörtökön Beton.Hofi a Budapest Parkban!
süti beállítások módosítása