„Kamera, pénz… orgia!” – Még idén jöhet The Weeknd és az Eufória alkotójának sorozata

2022.08.23. 08:38, srecorder

az-idol.jpg

Hollywood és a popipar legmélyebb bugyraiban játszódik, Johnny Depp és Vanessa Paradis lányának főszereplésével érkezik az HBO-ra Az idol, The Weeknd első sorozata, amit az Eufória zsenije, Sam Levinson rendezett.

Az idolban Abel Tesfaye, azaz The Weeknd egy feltörekvő popsztár (Lily-Rose Depp) önsegítő guruját játssza, aki Los Angeles-i klubtulaj és szektavezér is egyben. A sorozatban nem a kanadai popsztár lesz az egyetlen zenész, itt mutatkozik be a Creed: Apollo fia betétdalát jegyző Moses Sumney és a Blackpink-es Jennie is színészként, de találkozhatunk majd a queer ikon/popsztár Troye Sivannel, a TV on the Radio-énekes Tunde Adebimpével és a Kanye West, Travis Scott vagy épp The Weeknd sztárproducereként ismert Mike Deannel is. Tesfayének egyébként nem ez az első filmszerepe, önmagát alakította a Safdie tesók Csiszolatlan gyémántjában. („Az év stresszfilmje” – írtuk róla.) A hatrészes HBO-sorozatban szerepel Eli Roth színész-horrorrendező és a Simpsons-szinkronszínész Hank Azaria is, valamint ez lesz a nemrég balesetben elhunyt Anne Heche utolsó szerepe.

THE WEEKND KÉSZÍTETTE EL AZ IDEI ÉV EGYIK LEGJOBB LEMEZÉT.

A történetről, egyebekről nem tudni sokat, de az előzetesek alapján Sam Levinson itt is hozni fogja az Eufóriából ismert provokatív-látványos stílusát. Pláne, hogy a forgatás közben megváltak az eredeti rendezőtől, a Barátnő rendelésre sorozatot jegyző Amy Seimetztől, ami sosem jó jel, az viszont igen, hogy így Levinson rendezte mind a hat epizódot, aki The Weeknddel közösen látta el a showrunneri-produceri feladatokat.

A sorozathoz most a második teaser is megérkezett.

https://recorder.blog.hu/2022/08/23/_kamera_penz_orgia_ilyen_lesz_the_weeknd_es_sam_levinson_sorozata
„Kamera, pénz… orgia!” – Még idén jöhet The Weeknd és az Eufória alkotójának sorozata
süti beállítások módosítása