Jövőre is lesz Son Lux-koncert Budapesten!

2022.08.15. 11:56, srecorder

Idén a Reflektor Fesztiválon lépett fel, jövőre pedig önálló koncertet ad a Dürer Kertben Ryan Lott álomszép zenét játszó, electro-poppal, poszt-rockkal, hiphoppal és klasszikus zenével is kísérletező triója.

A Son Lux a filmzenéket is szerző Ryan Lott egyszemélyes projektjeként indult, de amikor turnézni vitte első lemezei anyagát, rátalált Rafiq Bhatia gitárosra és Ian Chang dobosra, és olyan erős volt köztük a kémia, hogy azóta lemezen is trióvá bővültek. A filmzeneszerű, éteri, bátran kísérletező dalairól ismert Son Lux olyan kiváló lemezeket készített ebben a felállásban, mint a Bones (2015), a Brighter Wounds (2018), vagy a Tomorrows trilógia. Utóbbi kapcsán mi is interjúztunk velük a nyáron: ekkor Bartók-hatásaikról, zenei filozófiájukról, és a vagány-megható-okos sci-fi, a Minden, mindenhol, mindenkor bravúros filmzenéjéről is meséltek.

A SON LUX LEMEZTÁSKÁJÁBA IS BEPILLANTOTTUNK.

A Son Lux korábban már kétszer is megtöltötte a Dürer Kertet, majd játszottak az Akvárium Klubban, a Szigeten és a Reflektor Fesztiválon, és szerencsére jövőre is láthatjuk őket élőben, 2023. március 6-án ugyanis újra a Dürer Kertben lépnek fel a Tomorrows zenei anyagával. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

fotó: Frank Olivér

https://recorder.blog.hu/2022/08/15/jovore_is_lesz_son_lux-koncert_budapesten
Jövőre is lesz Son Lux-koncert Budapesten!
süti beállítások módosítása