Nem készül el időben a Dürer Kert nagyterme, több koncertet máshol vagy máskor tartanak meg

2022.08.12. 14:16, srecorder

marcus-miller.jpg

Marcus Miller (képünkön) koncertjei a MOM Kultba, az August Burns Red és a Bury Tomorrow közös estje az Akváriumba költözik, a Bridge To Solace viszont mindenképp a Dürerben szeretné megtartani a visszatérő buliját, úgyhogy ők várnak márciusig.

„Sajnos akármennyire minden nap azon dolgozik a Dürer csapata, hogy a tervek szerint épüljön az új helyszín és elnyerhesse a teljes méretét, a jelen kialakult építőipari körülmények miatt azonban nem fogja tudni a tervezett időben megnyitni kapuit a leendő koncertünknek is otthont adó Nagyterem. Nagyon sajnáljuk a nektek okozott kellemetlenséget, de egyben kérjük a támogatásotokat és megértéseteket az új Dürer révbe éréséhez - tudjuk honnan indult a történet, de ahogy a példa is mutatja: „Lesz még Dürer” – írták a szervezők.

Ennek megfelelően a két Grammy-díjas jazzlegenda, a Miles Davis és David Sanborn basszusgitárosaként megismert Marcus Miller a MOMKultban ad dupla koncertet október 24-én és 25-én (jegyvásárlás, Facebook-esemény), az August Burns Red és a Bury Tomorrow pedig november 17-én az Akvárium nagytermében lép fel a Miss May I és a Thornhill társaságában. Mivel az új helyszín csak a november 17-i estén volt elérhető, ebből az eredetileg szintén kétestés buliból egyestés lesz. A korábban megvásárolt jegyek a 16-a helyett 17-re lesznek érvényesek, ezekkel nincs további teendő. Akiknek mindkét estére van jegye, azokkal a Tixa felveszi a kapcsolatot a további lehetőségek kapcsán. Akinek nem felel meg a november 17-i dátum, a Tixánál igényelhet visszatérítést, augusztus 31-ig. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

A Bridge To Solace viszont nem akart költözni, szeretnének mindenképp a Dürerben visszatérni és ugyanazt az élményt adni, mint a régi koncertjeiken. „Természetesen vannak más, kiváló helyek Budapesten, de a zenekarunk neve összeforrt a Dürer Kertével és szeretnénk erre a rendezvényre úgy tekinteni, mint egy közös újrakezdésre, hiszen utolsó klubkoncertünket 2010-ben, valamint 2016-os rövid, visszatérő bulinkat is ott adtuk, megannyi remek emlékkel együtt, mint pl. a 2008-as szabadtéri fellépésünk, ami az első metal koncert volt az akkor frissen megnyitott helyszínen”írták. A halasztással sajnos a line-up is változik, a Satellesnek nem jó az új időpont, helyükre a Fleshprison ugrik be. A többi fellépő a Téveszme, a Touch és a The Last Charge lesz a március 3-ai bulin. Jegyvásárlás, Facebook-esemény.

fotó: Thierry Dubuc

https://recorder.blog.hu/2022/08/12/nem_keszul_el_idoben_a_durer_kert_nagyterme_tobb_koncertet_mashol_vagy_maskor_tartanak_meg
Nem készül el időben a Dürer Kert nagyterme, több koncertet máshol vagy máskor tartanak meg
süti beállítások módosítása