Lady Gaga lesz Harley Quinn a Joker folytatásában

2022.08.04. 20:55, srecorder

ladygaga.jpg

Amit pár hónapja már sejteni lehetett, most biztossá vált: Lady Gaga játssza majd Harley Quinnt a nagyot kaszáló (több mint egymilliárd dollárt és közel tucatnyi Oscar-jelölést hozó) szuperhősdráma, a Joker folytatásában, amit decemberben kezdenek el forgatni és 2024 októberében kerül mozikba.

Júniusban írta meg a Hollywood Reporter, hogy Lady Gagát nézték ki a Joker: Folie à Deux című film másik főszerepére, amit természetesen szintén Todd Philips rendez, Jokerként pedig az első filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat nyert Joaquin Phoenixt láthatjuk újra. A jelenleg a Chromaticával turnézó popsztár posztolt egy rövid kedvcsinálót a filmhez, amivel egyrészt hivatalosan is megerősítette a filmgyári pletykákat, hogy szerepelni fog a folytatásban, másrészt bejelentették az amerikai premierdátumot (2024.10.04.), továbbá arra is erősen utaltak, amiről szintén volt már szó, hogy a második Joker-film állítólag egy musical lesz. Vagy legalábbis kiemelten fontos szerepe lesz benne a zenének, ezt jelzi az is, hogy a teaserben Irving Berlin Cheek To Cheek című dalára táncol Joker és Harley Quinn, amit Fred Astaire énekelt a klasszikus hollywoodi musicalben, az 1935-ös Top Hatben (magyarul: Frakkban és klakkban).

Lady Gaga filmkarrierje az utóbbi időben meredeken ível felfelé, mióta szerepelt az Amerikai Horror Sztori két évadában (a Hotel alcímű évadért Golden Globe-ot is kapott), majd jött a Csillag születik, az Oscar-jelölés és a Bradley Cooperrel közösen előadott Shallow. Legutóbb Ridley Scott kevésbé sikerült filmjében, A Gucci-házban játszott a szintén zenész-színész Jared Letoval, Al Pacinoval és Adam Driverrel. A Joker folytatása mellett pedig szerepelni fog a Dionne Warwick életéről szóló filmben is, amit Mario Van Peebles rendez, Gaga pedig Warwick legendás riválisát, a Beatlesszel jó barátságot ápoló angol énekesnőt, Cilla Blacket alakítja.

https://recorder.blog.hu/2022/08/04/lady_gaga_lesz_harley_quinn_a_joker_folytatasaban
Lady Gaga lesz Harley Quinn a Joker folytatásában
süti beállítások módosítása