Ma este a 15 éves Péterfy Bori & Love Band a Budapest Parkban!

2022.07.28. 10:46, srecorder

peterfybori_1.jpg

Tizenöt éve alakult meg a Péterfy Bori & Love Band, akik július 28-án a grunge-os Abigél felvezetésével és vendégénekesekkel együtt a Budapest Parkban ünneplik a jubileumot. A Park színpadán az Esti Kornélos Bodor Áron, az Amorf Ördögök-frontember Tariska Szabolcs, Saiid, Papp Szabi és Lovasi András is fellép Péterfy Boriékkal.

A Love Band sanzonpop-zenekar az Amorf Ördögök folytatásaként alakult Tariska Szabolcs szövegíró-énekes és Tövisházi Ambrus zeneszerző vezetésével. A szerzőpáros első, Borinak szánt dala, a Hajolj bele a hajamba óriási sikert aratott rögtön az első évben. A 2007 őszén megjelent, cím nélküli első albumhoz a Kispál és a Borz és a Kiscsillag dalszerző-frontembere, Lovasi András is nagy lendületet adott, hiszen szövegíróként és az album kiadójaként is felkarolta Bori új formációját.

“ELÉG BÉNA DOLOG A SIKER SZERINTEM" - TÖVISHÁZI AMBRUS A NAGY ÉVEM PODCASTBAN

Péterfy Bori és társai szokatlan színész-zenész kollaborációt állítottak színpadra. A magyar színészlemezekről ismerős, a hatvanas-hetvenes évek sanzonjainak hangulatához  hozzáadódott az énekesnő karizmatikus színpadi jelenléte és Tövisházi Ambrus zeneszerző punkból, diszkóból és balladákból összeszőtt világa. Bori a tizenöt év alatt a szövegírói szerepben is egyre nagyobb szerepet vállalt, a zenekar legutóbbi, Szikra című lemezén már a dalok nagyobb részének szövegét ő írta. Többszáz fesztiválfellépés, hét stúdióalbum, a tizedik évfordulóra megjelent mobilos játék (Bori X), egy idén megjelent életrajzi könyv, és rengeteg telt házas koncert után a zenekar a Budapest Parkban mutatja meg legjobb dalait.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/07/28/ma_este_a_15_eves_peterfy_bory_love_band_a_budapest_parkban
Ma este a 15 éves Péterfy Bori & Love Band a Budapest Parkban!
süti beállítások módosítása