Pénteken Дeva a Kobuciban!

2022.07.07. 15:06, srecorder

deva2022.jpg

Ez lesz Takács Dorina egyetlen önálló budapesti koncertje a nyáron, amin különleges felállásban játszik és néhány meglepetéssel is készül zenekarával. Előtte a pszichedelikus-fúziós szabadművészeti kollektíva, a hari_drama zenél.

Év elején jelent meg első nagylemeze Csillag címmel, azzal egy időben Európa egyik legjobb feltörekvő előadójának is megválasztották Дeva-t, aki decemberi lapszámunk címlapján is tündökölt, sőt, új lemezéről és zenei ízléséről is mesélt nekünk. Az énekes-dalszerző körül azóta sem lassult le az élet, Dorina az utóbbi pár hétben játszott a brightoni The Great Escape showcase-en, a Liveurope Feszten Lille-ben, a Ment fesztiválon és a brüsszeli Bauhaus fesztiválon is, közben pedig új számokon dolgozik, új single-je nemsokára megjelenik a Move Gently gondozásában.

A Kobuciban olyan vendégművészekkel lép színpadra, akikkel korábban még nem játszott, így zenésztársai, Szallabak Balázs (elektronika, gitár) és Chrobák Adrián (elektronika, gitár) mellett Foster Dorka fuvolán, Gozlan Fatima pedig ütős- és fúvóshangszereken kíséri majd Дeva-t, aki a koncerten is előad párat új dalai közül. A hangulat megalapozásáról a Recorderen is bemutatkozott, a TPSRPRT, a Carson Coma, a Hakumba és a Giliszta egykori/jelenlegi tagjaiból álló, sokfős hari_drama gondoskodik.

Jegyvásárlás. A koncert Facebook-eseménye.

 

https://recorder.blog.hu/2022/07/07/penteken_deva_a_kobuciban
Pénteken Дeva a Kobuciban!
süti beállítások módosítása