Szabad zene a szabadban - utcazenészek jelentkezését várják a Gárdonyi Piknik szervezői

2022.05.30. 15:00, Recorder.hu

terpengetok.jpg

Június 11-én tartják Budapest XI. kerületének egyik legbarátságosabb közterén a IV. Gárdonyi Pikniket, ahol a Besh o droM és Petruska mellett akár te is felléphetsz. A zenés közösségi fesztivál szervezőinek felhívásából kiderül, hogy az rendezvény délutáni, Térpengetők című utcazenész-szekciójába június 3-ig lehet jelentkezni.    

"Jelentkezz a Gárdonyi Piknik utcazenész szekciójába, hogy június 11-én veled együtt használjuk a Bartók-negyed egyik legbarátságosabb közterét szabad és kötetlen zenélésre! Töltsük meg kultúrával ezt a nyári napot közösen" - írja a B32 Galéria és Kultúrtér.

"Itt a helyed, ha rendelkezel a feldolgozások és coverek mellett saját dalokkal, ha már tapasztalt, világjárta utcazenész vagy, ha még soha nem utcazenéltél, de kipróbálnád, ha énekelsz és kíséred magad valamilyen hangszeren, ha mindenféle műszaki/technikai háttér nélkül képes vagy muzsikálni."

A pályázóknak minimum kettő, maximum három dalt kell mp3-ban küldeniük a b32@ujbuda.hu emailcímre.

A B32 művészeti vezetői Petruska András Artisjus-díjas énekes-dalszerző-előadóval közösen választják ki azt a négy előadót, akik június 11-én a Gárdonyi téren rendezett Gárdonyi Pikniken délután 2 és fél 5 között egyenként félórás produkcióval képviseltethetik magukat. Emellett a zsűri által legjobbnak ítélt produkció helyet kap augusztus 19-én Oláh Ibolya ünnepi koncertje előtt a Bikás parkban, fellépti díjért bemelegíteni a közönséget. A nevezés ingyenes.

Meghosszabbított pályázati határidő: 2022.06.03. 2022.05.31. éjfél.

A Gárdonyi Piknik a Facebookon.

A felhívás a B32 Galéria és Kultúrtér oldalán.

https://recorder.blog.hu/2022/05/30/szabad_zene_a_szabadban_utcazeneszek_jelentkezeset_varjak_a_gardonyi_piknik_szervezoi
Szabad zene a szabadban - utcazenészek jelentkezését várják a Gárdonyi Piknik szervezői
süti beállítások módosítása