Segíts összerakni, mit játsszon visszatérő koncertjén a Kispál és a Borz!

2022.05.18. 15:20, srecorder

kispal-es-a-borz-probaterem.jpg

Februárban jelentette be újjáalakulását a Kispál és a Borz, akik augusztus végén egy orfűi minifesztivállal térnek vissza, ahol az új dalok (például a nemrég bemutatott Rózsaszín) mellett persze nagyrészt a régieket játsszák majd – de egyáltalán nem csak a slágereket.

Legalábbis erre enged következtetni a zenekar felhívása, amelyben arra kérik a rajongókat, hogy írják meg azt a 10 számot, amit szívesen hallanának az augusztus 27-ei koncerten, és ne csak a közismert számokra hagyatkozzanak, hanem nyugodtan jöhetnek a ritkán játszott különlegességek is. A végső setlistet a javaslatok figyelembe vételével fogja összeállítani a zenekar.

50. SZÜLETÉSNAPJÁRA MI IS ÖSSZEÍRTUK A 10 KEDVENC RITKÁN JÁTSZOTT LOVASI-SZÁMUNKAT.

„Még talán messzinek tűnik az augusztusi koncert, de örömmel tudatjuk veletek, hogy a Kispál és a Borz már nagy erőkkel próbál. Hallassátok a hangotokat és segítsetek nekünk a setlist összeállításában – kommentben írjátok meg nekünk azt a 10 Kispál-dalt, amiket a legszívesebben hallanátok a visszatérő koncerten! Fontos, hogy ne csak a legismertebb „slágereket” írjátok, nyugodtan jöhetnek a ritkábban játszott csemegék is! Minden javaslatot átolvasunk majd és így alakul ki a koncert végső dalsorrendje, szóval előre köszönjük, ha a segítetek abban, hogy egy valóban változatos műsorral állhassunk újra színpadra – alig várjuk már a találkozást!” – mondja a zenekar, akik vasárnap éjfélig várják Facebook-oldalukon a javaslatokat.

Az augusztus 25. és 27. között megrendezett Kispál On Orfű fesztiválra a bérletek és a szombati napijegyek is elfogytak (akkor lesz a Kispál-koncert), de péntekre (akkor főleg akusztikus koncertek, többek közt Kispál és Lovasi, Csaknekedkislány, Platon Karataev, Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter) még van pár. Részletes program és jegyvásárlás a fesztivál honlapján.

„SOKSZOR HITTEM AZT, HOGY MINDJÁRT MEGHALOK” – INTERJÚNK KISPÁLLAL.

https://recorder.blog.hu/2022/05/18/segits_osszerakni_mit_jatsszon_visszatero_koncertjen_a_kispal_es_a_borz
Segíts összerakni, mit játsszon visszatérő koncertjén a Kispál és a Borz!
süti beállítások módosítása