HAIL.DEMO #06 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2022.03.03. 16:30, trecorder

hail.jpgA HAIL minirovata a Recorder hasábjain bemutatja a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a legjobb friss, független megjelenésekbe!

all_machines_will_fail_and_we_artwork.jpgAll Machines Will Fail: And We
(NOW Books & Music, 2022)

December elején sötét, örvénylő videóval indultunk el egy újabb iamyank-útra, ezúttal már triófelállásban. Az All Machines Will Fail világa hosszú ideig formálódott. Nyers erő, hirtelen elsodró érzelmi állapotok, Bartis Attila József Attila-díjas író, fotográfus “bárányával” a borítón.


blackbile_digi-3000x3000.jpgnoahstas: Black Bile
(EXILES, 2022)

Barta Bence aka noahstas új EP-je a power electronics, industrial és harsh noise műfajok tengelyén mozog, központi témája az elfojtás, a címadó fekete epe pedig Hippokratész szerint melankólia és depresszió okozója volt.



jonas_vera_experiment_soharoza_kincskera.jpgJónás Vera Experiment + Soharóza:
Kincskera
(Launching Gagarin, 2022)

A Soharóza kórus és a Jónás Vera Experiment meselemezének kiegészítése, ami a Kincskereső kisködmön – sokak traumatikus gyerekkori olvasmányélményének – rendhagyó átdolgozása két képzeletbeli bölénnyel, Olgával és MC Senkivel.





nemafilmzene_webcover-front.jpgNémafilmzene / ReSoundtrack
(Prepost Records, 2021)

A Némafilmzene egy vasárnap esti sorozat (volt) a Kisüzemben: élő filmzenélés néma- és némított filmek alá. Az eredetileg kazettán megjelent anyag válogatás 10 év terméséből, zeneileg a legszélsőségesebb eklektika.



intergalaktikus_drogdealer.jpgyoung B!TE: Intergalaktikus Drogdealer
(Golem Records, 2022)

Január elején debütált young B!TE első stúdióalbuma, mely rögtön egy nagyon kerek, izgalmas konceptalbum lett. A történet szerint egy beszélő Ikarus busz tanácsára Mr. B!TE az űrbe költözik, ahol egy intergalaktikus bűnszövetkezetet épít, míg személyes tragédiák vissza nem kényszerítik földi életéhez. Magával ragadó album, amelyen többek között Kapitány Máté és Lil  Frakk is szövegel.


Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!
haillogok_1_2_1_1.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/03/03/hail_demo_06_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #06 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása