Justin Bieber, Sam Fender és a Tame Impala is jön a Szigetre

2022.02.22. 10:19, srecorder

tameimpala.jpg

A novemberi bejelentés után, amiből kiderült a 2022-es Sziget Fesztivál jó néhány headlinere (Arctic Monkeys, Dua Lipa, Kings of Leon), újabb fellépőket tett közzé a fesztivál. A 2020-ban és 2021-ben is elmaradt Szigetet a tervek szerint hat napon, augusztus 10. és 15. között rendezik meg idén.

A legnagyobb név egyértelműen Justin Bieberé, aki korábban még nem lépett fel Magyarországon, de most egy éven belül kétszer is fog (ha nem halasztják el valamelyik turnéját a Covid miatt), ugyanis 2023. március 11-én a Sportarénában is koncertezik. Ám nála sokkal izgalmasabb neveket is bejelentett a Sziget, többek közt a negyedik lemezét, a The Slow Rusht turnéztató Tame Impalát, akik eddig egyszer - a 2013-as Szigeten - játszottak Magyarországon, valamint a gitárzene aktuális megmentőjének kikiáltott Sam Fendert, a francia elektrós Mydet, a német folkrockos Milky Chance-t, és a funkos soulpopos Remi Wolfot. De jön Anne-Marie és Calvin Harris is, valamint a német ütősökből és fúvósokból álló techno marching band, a MEUTE, és a nagyszínpadon lép fel az idei év egyik nagy ígéretének tartott Holly Humberstone.

A most bejelentett nevek: Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender, Anne-Marie, Steve Aoki, Nina Kraviz, Milky Chance, Bad Gyal, Holly Humberstone, Channel Tres, Kensington, Ofenbach, Mezerg, MEUTE, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, DirtyphonicsA teljes fellépőlistát itt lehet átbogarászni, jegyek már kaphatók.

sziget_2022_2.png

https://recorder.blog.hu/2022/02/22/justin_bieber_a_tame_impala_es_sam_fender_is_jon_az_idei_szigetre
Justin Bieber, Sam Fender és a Tame Impala is jön a Szigetre
süti beállítások módosítása