„Kifújni a gondterhelt napok elhasznált levegőjét” – Dal- és videópremier! Punnany Massif: Gondolkodós

2022.02.17. 18:09, srecorder

punnany.jpg

Már javában dolgozik új lemezén a „hip-popos” Punnany Massif, és egyre több, koncerteken már játszott daluk nyeri el a végső formáját. Most is egy régi-új számmal jelentkeznek: a Gondolkodós évek óta szerepel a zenekar koncertrepertoárjában, valamint 2018-ban egy SuperSize LiveSession felvételen is kihozták. A dal most új köntösben debütál a Recorderen.

„MOTIVÁLÓ JELLEGGEL VAGYUNK KRITIKUSAK”: KARRIERÁTTEKINTŐ INTERJÚNK 2013-BÓL A PUNNANYVAL.

„A mai túldiszponált, felturbózott, személytelen világban nem árt néha leülni a kanapéra, kifújni a gondterhelt napok elhasznált levegőjét. A virtuális és a valós létezés arcunkba csapó ingerei sokszor nem engednek minket kikapcsolni, megnyugodni, vagy csak hagyni, hogy gondolataink határok nélkül cikázzanak” – vázolja a zenekar a Gondolkodós mögötti koncepciót. „Ez a legrégibb új dalunk, amit a tavalyi év második felében rögzítettünk ilyen formában a SuperSize stúdióban. A fűszerezésben ezúttal ismét visszatértünk a klasszikus recepthez, a keverést és masteringet Máté követte el. Zene be, világ ki, kalandra fel! Egy kávé és egy cigaretta társaságában akár függőséget is okozhat.”

A Gondolkodós elhangzik február 25-én, azaz jövő pénteken a Punnany évindító koncertjén is az Akváriumban, ahol egy élő dalpremierre is sor kerül, ugyanis először játsszák el a tavaly nyáron megjelent, Nem Olyan Nap című dalukat, jegyvásárlás, Fb-esemény.

ÜLJ LE, RELAXÁLJ ÉS SZIPPANTS BELE EBBE A HIP-HOP KLASSZIKUSBA! WOLFIE KEDVENC 2021-ES ZENÉI.

Punnany Massif a Facebookon.

fotó: Hegyi Júlia Lili

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2022/02/17/_kifujni_a_gondterhelt_napok_elhasznalt_levegojet_dal-_es_videopremier_punnany_massif_gondolkodos
„Kifújni a gondterhelt napok elhasznált levegőjét” – Dal- és videópremier! Punnany Massif: Gondolkodós
süti beállítások módosítása