„A haldoklásból táncold ki most már végre magad!” Dal- és klippremier – Meg Egy Cukorka: HARDY-TECHNO

2021.10.12. 11:00, srecorder

meg-egy-cukorka.jpg

A budapesti art rock trió október 25-én hozza ki KERESEM című nagylemezét. Az elmúlt évben koncerteken már sokat játszott, a mámoros melankólia hangulatát megörökítő HARDY-TECHNO a második single az albumról.

A HARDY-TECHNO-hoz készült el a hatéves zenekar első videoklipje Tóth Emese rendezésében, amely megörökíti az éjszakában való tébolygás hangulatát, és persze az árat, amivel ez az önfeledt szórakozás jár. „Elrugaszkodás, repülés, zuhanás. Nagyjából így lehet jól körülírni a dalt. A vidám, lendületes hangszereléshez őszinte szöveg társul, melyben megcsillannak a melankólia szilánkjai. Bemutatja, hogy mekkora hullámokat élhet át egy ember a legmagasabbtól a legmélyebb pontokig” – mondja Hárs Barna énekes-gitáros, a dal szerzője.

A Meg Egy Cukorka a lemezpremier után pár nappal, október 29-én az Instantban élőben is bemutatja a lemezt. Facebook-esemény, jegyvásárlás.

A KERESEM első single-je, a FASZKIVAN:

A Meg Egy Cukorka a Facebookon.

A Meg Egy Cukorka öt éve a Magyarradarban.

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2021/10/12/_a_haldoklasbol_tancold_ki_most_mar_vegre_magad_dal-_es_klippremier_meg_egy_cukorka_hardy-techno
„A haldoklásból táncold ki most már végre magad!” Dal- és klippremier – Meg Egy Cukorka: HARDY-TECHNO
süti beállítások módosítása