SONYA + Choke City + Wishes pénteken az Instantban!

2021.09.23. 09:52, Recorder.hu

sonya_chokecity_wishes_650.jpg

Posztrock és posztpunk és poszthardcore egy estén: háromzenekaros posztcovidharmadikhullámos buli lesz holnap az Instantban! 

A SONYA 2020 januárja óta nem adott klubkoncertet és bár például tavaly nyáron pont a Recorderen volt egy karanténszülte klipjüknek (All That Matters) a premiere, azért amit igazán vártak, az az, hogy végre újra színpadra léphessenek. "A megjelenésetekre nagyon számítunk, mert nem tudjuk, mit hoz a holnap!" - üzeni Korbucz Sonya zenekara a közönségnek.

Ott lesz az estén a budapesti rockszíntér jól ismert arcaiból alakult, frissítően 80-as évekbeli posztpunk-hangzású Choke City is, akiknek eddig egyetlen EP-jét szintén a Recorderen mutattuk be elsőként. A zenekar élőben az idei augusztusi Fekete Zaj Fesztiválon debütált élőben, de a fővárosban ez lesz az első koncertjük.

A budapesti Wishes őszinte, mégis kétszínű hardcore-t játszik 2017 óta, ez a dallamos-darálós kettősség testesül meg idei dupla EP-jükön, a Recorderen is szemlézett The Brightest And The Strongesten is, melynek dalait szintén előadják majd, Budapesten szintén először, szeptember 24-én, pénteken este az Instantban. 

SONYA + Choke City + WISHES esemény a Facebookon.

https://recorder.blog.hu/2021/09/23/sonya_choke_city_wishes_penteken_az_instantban
SONYA + Choke City + Wishes pénteken az Instantban!
süti beállítások módosítása