Szakadj ki a nagyvárosból: szabadstranddal és alternatív zenekarokkal vár a Bajai AlterFeszt!

2021.07.05. 11:50, Recorder.hu

bajai_alterfeszt_650.jpg

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Bajai Alterfeszt, július 23. és 25. között. A szervezők ötvözni szeretnék a természet és a jó zene szeretetét, így mind a helyszín, mind a fellépők kiválasztásába nagy energiákat fektettek. A fülledt nagyvárosokból kiszakadni vágyó zenerajongóknak nyújt menedéket a Sugovica partján sorra kerülő háromnapos kisfesztivál. 

A rendezvény helyszíne, Baja kulturális központja, a Kagyló és a mellette lévő füves vízpart a koncertek mellett lehetőséget ad strandolásra, sőt akár biciklitúrázni, SUP-ozni, kajakozni és kenuzni is tudnak a fesztiválozók. Naplemente után pedig különleges fényfestéssel világítják meg az épületet.

A célok egyszerűek: nem csak közösségi élményt szeretne nyújtani, de lehetőséget is a kisebb magyar zenekaroknak a szárnybontogatásra: több mint egy tucatnyi fiatal feltörekvő előadó szerepel a programban és persze közepesen ismert és már méretes rajongói táborral rendelkező előadókat is láthatunk majd a folyóparti színpadon. Így hallhatjuk majd egy helyen az Illetve Zenekart, az Idegent és az Esti Kornélt, de itt lesz például a Kaukázus, a Liviusszal felálló A Kutya Vacsorája, Müller Péter Sziámi zenekara és a fesztivál himnuszát, a Kicsikét című dalt szerző Teddy Queen is.

bajai_alterfeszt_esti_650.jpg

És hogy miért igazán egyedülálló a Bajai AlterFeszt? Mert egy kis, hangulatos fesztiválról van szó, ahol nemcsak a zenei válogatás lesz különleges, de a környezet is. A fesztivál varázslatos természeti közege révén egész napos kikapcsolódásra ad lehetőséget, és még a kutyával érkezőket is tárt karokkal várják.

Szóval ne feledjétek: mediterrán Baja, hűs vízpart és természet. Szabadulj ki a zsúfolt nagyvárosokból, fesztiválozz a legjobb alternatív underground zenekarokkal a szabadstrand mellett, július 23. és 25. között!

Bajai AlterFeszt a Facebookon.

Jegyvásárlás ITT.

Nézz körül a Bajai AlterFeszt helyszínén és szóljon közben a Teddy Queen Kicsikétje:

 

https://recorder.blog.hu/2021/07/05/szakadj_ki_a_nagyvarosbol_szabadstranddal_es_alternativ_zenekarokkal_var_a_bajai_alterfeszt
Szakadj ki a nagyvárosból: szabadstranddal és alternatív zenekarokkal vár a Bajai AlterFeszt!
süti beállítások módosítása