Ugyanaz Taylor Swift lemezének a címe, ami egy vidámpark neve, és ez összezavarta az embereket

2021.02.04. 16:31, RRRecorder

evermore_taytay_theme_park.jpg

Az Evermore vidámpark üzemeltetője mi mást tehetett volna: bírósághoz fordult. Amiatt is szomorú, hogy lejjebb került a Google-találatok listáján a vidámparkja.

Na nem úgy zavarja össze a Pleasant Grove városban, Utah államban található Evermore vidámpark látogatóit Taylor Swift decemberben, meglepetésszerűen megjelent, Evermore című lemeze, hogy összekeverik a lemezt a vidámparkkal. Hanem úgy, hogy nem tudják, hogy a vidámpark valahogy együttműködött-e Taylor Swfittel ezen az Evermore dolgon, vagy bármi más jellegű kapcsolat van-e a kettő között, és mindig ezt kérdezgetik ott, mármint a vidámparkban. Az pedig, hogy az Evermore szóra kereső embereknek a Google inkább mutatja a lemezt, mint a vidámparkot (merthogy mindkettőnek ugyanaz a neve), a vidámpark honlapjának látogatottságát jelentősen lecsökkentette.

VAN BENNE MÉG PÁR ARANYKOR - TAYLOR SWIFT PORTRÉ


Taylor Swift ügyvédei jogi nyelven ugyan, de hülyeségnek nevezték az egészet, továbbá felhívták a figyelmet arra, hogy nemhogy kár nem érte a vidámparkot, hanem még jelentős marketinglehetőséghez jutott, továbbá arra, hogy öt per indult az Evermore, mármint a vidámpark üzemeltetője ellen, mert egy csomó kifizetetlen számlája van.

A félreértések elkerülése végett: a fenti képen balra a lemezborító látható, jobbra meg egy kép a vidámparkról.

Címkék: taylor swift
https://recorder.blog.hu/2021/02/04/ugyanaz_taylor_swift_lemezenek_a_cime_ami_egy_vidampark_neve_es_ez_osszezavarta_az_embereket
Ugyanaz Taylor Swift lemezének a címe, ami egy vidámpark neve, és ez összezavarta az embereket
süti beállítások módosítása