Klippremier! Kassandra: Táncolj, te rohadék!

2020.08.19. 11:30, Gaines

tancolj.png

Év elején hozta ki első nagylemezét a csavaros, ötletes progresszív dancerockot játszó KASSANDRA, a Holt Hold című számukhoz készült, kalandos bábklipet nálunk lehetett látni először. Most megérkezett a következő videó, a Táncolj, te rohadék! koncertfelvételeit a debütalbum rajzolt szereplőivel együtt nézhetjük végig. Premier!

A klip koncepciójáról így mesél a zenekar: "A fél éve megjelent Holt Hold című klipünkhöz nemcsak scriptet, de úgy tűnik, egy mítoszt is teremtettünk - ezt akkor még nem sejtettük. Abban a videóban latex bábok formájában keltettük életre a karaktereket, melyet Lázár M. Viktor rajzolt meg képregénnyé, ez lett a Mélyvíz című nagylemezünk bookletje is egyben. A Táncolj, te rohadék! című dalunkban Viktor animált világa válik valósággá, az élő koncertfelvételek pedig "mesévé". A klip vágóképeit két tizenhat éves srác vette fel (Magyar Márton, Mátyás Balázs Bendegúz); ránk írtak, hogy szívesen forgatnának a lemezbemutató koncertünkön. Ezek után semmiképpen sem akartuk, hogy a fiókban (mappákban) végezzék a felvételek, így megkértük Domonkos Balázs barátunkat, hogy vágja össze egy klippé ezeket."

kassandra_album.jpg


a KASSANDRA februári lemezbemutatója után hat koncertet és egy külföldi miniturnét írt felül a világjárvány, a szeptember 3-ai A38-as buli lesz a hét hónapos kényszerpihenő utáni első koncert. Facebook-eseményoldal.


és akkor tévézzünk együtt a kedvelt rajzfigurákkal, íme a Táncolj, te rohadék!:

fotó: Liszkay Lilla

KASSANDRA a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_151.jpg

https://recorder.blog.hu/2020/08/19/klippremier_kassandra_tancolj_te_rohadek
Klippremier! Kassandra: Táncolj, te rohadék!
süti beállítások módosítása