Harminc napig ingyen streamelhetjük Nina Simone, James Brown és Marvin Gaye koncertjeit

2020.03.26. 18:02, Gaines

jb.jpg

A Montreux-i Jazz Fesztivál jóvoltából a következő harminc napban ingyen megtekinthetünk több mint 50 koncertfelvételt a fesztivál 53 éves archívumából.

Eredetileg ma jelentették volna be az 54. Montreux-i Jazz Fesztivál fellépőinek listáját, és noha a szervezők jelen állás szerint még meg tervezik tartani a július 3-tól 18-ig tartó fesztivált, a koronavírus-járvány miatt elhalasztották későbbi dátumra a bejelentést. Cserébe ingyen elérhetővé tettek több mint 50 régebbi koncertet a fesztivál történetéből. Egy promókód felhasználását és bejelentkezést követően megnézhetjük például a soul keresztapja, James Brown 1981-es koncertjét, Nina Simone 1976-os fellépését, Johnny Cash 1994-es montreux-i előadását, vagy épp a Run DMC 2001-es buliját. A választékban ezen kívül megtaláljuk még Marvin Gaye-t, Nile Rodgerst, Quincy Jonest, Alice Coopert, Alanis Morrissette-et, és Santana több koncertjét; aki hiphop-koncertet szeretne látni, annak ott a Wu-Tang Clan, aki a világzenéből szeretne kóstolót, annak a Ladysmith Black Mambazo koncertjét tudjuk ajánlani, aki pedig rockra vágyik, az választhat klasszikust (Yes, Deep Purple) és modern zenekart is (The Raconteurs). Irány ide.

https://recorder.blog.hu/2020/03/26/harminc_napig_ingyen_streamelhetjuk_nina_simone_james_brown_es_marvin_gaye_koncertjeit
Harminc napig ingyen streamelhetjük Nina Simone, James Brown és Marvin Gaye koncertjeit
süti beállítások módosítása