Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Filmrecorder. Egy pénisz is lehet az igazság pallosa

2020.03.03. 13:40, vferi

kult.jpg

Kultsarok rovatunkban olyan kevésbé ismert filmekre hívjuk fel a figyelmet, amiket valószínűleg amúgy nem jutna eszedbe megnézni. Ez a cikk először a Recorder magazin 79. számában jelent meg.

#6 - Welcome Home, Brother Charles (1975)

Sokféle film létezik, de csak egy olyan van, amelyben egy hatalmas fekete férfi egy rakás embert megfojt a kétméteres faszával – és ez a Welcome Home, Brother Charles.

Bizony, a hetvenes évek aranykorában nem csak Fontos Társadalmi Kérdésekről és képregényekből készültek filmek: az is jó ötletnek tűnt, hogy az igaztalanul meghurcolt drogdílernek több méter hosszú orrmány, lassan kanyargó csörlő növekszik a lába között a börtönben – majd ezzel áll bosszút a fehérek uralta világon. A középosztálybeli Amerika fekete tudatalattijából születik meg ez a rémületes szerszám, az igazságszolgáltatás egyetlen hatékony eszköze a nyomornegyed lakói számára.

Jamaa Fanaka bájos ügyetlenséggel panorámázza ezt a szegénysori környéket, de néhány útszéli montázzsal simán hidat ver a neorealizmus meg a blaxploitation közé. És amikor a fináléban előkerül az a borzalmas szörny a nadrágból, a hangsávon felzendül valamiféle hipnotikus cunamisziréna, a testek pedig villogó szemekké, lihegő ajkakká esnek szét – akkor nem csak a fehér asszonyok szája marad tátva, de a néző is döbbenten, megbűvölten bámulja ezt a gyönyörű, koromfényű csodát: ezt a fantasztikusan bizarr filmet az elnyomottak hatalmáról.

szerző: Nagy V. Gergő

https://recorder.blog.hu/2020/03/03/egy_penisz_is_lehet_az_igazsag_pallosa
18+ Filmrecorder. Egy pénisz is lehet az igazság pallosa
süti beállítások módosítása