Shakira és Jennifer Lopez latin karnevállá változtatta a Super Bowl félidei showját

2020.02.03. 10:16, Gaines

halftimeshow.png

Vasárnap este tartották az amerikaifoci-bajnokság döntőjét a Miami mellett lévő Hard Rock stadionban, melynek félidei showjában két latin-amerikai származású sztár állított össze nagyszabású műsort.

A Maroon 5 tavalyi, meglehetősen vérszegény produkciója után az NFL idén biztosra ment, és két vérbeli előadóművészt bízott meg azzal, hogy nagy bulit csapjon a döntő közepén. Shakira és J-Lo latin hatásokban bővelkedő, táncelőadásként is funkcionáló, negyed órás műsorukkal nem is okoztak csalódást. A show-t a tegnap 43. születésnapját ünneplő Shakira indította el, legnagyobb slágereiből összefűzött dalegyvelege a She Wolftól a Whenever, Whereverön keresztül a Hips Don't Lie-ig jutott el, a Led Zeppelin Kashmirjának riffjeit is belecsempészve. Közben a sztár egyszer elektromos gitárt ragadott fél perc erejéig, később egy kötéllel imitált erotikus mozdulatokat, és még stagedivingolt is, de természetesen hastáncot is láthattunk eleget.

A lila ruhákkal és élénk tarka fénypalettával fémjelzett első szegmenst Jennifer Lopez fekete-fehér színkódos blokkja követte. A sztár fekete bőrszerkóban ereszkedett le egy emelvényre helyezett rúdról, kapásból a Jenny From The Blockra, és nem maradhatott ki a Waiting For Tonight, az Ain't It Funny és a Love Don't Cost A Thing sem. J-Lo egy ponton bemutatta A Wall Street pillangói című filmhez elsajátított rúdtánctudását is; a félidei show eredetileg azt a célt is szolgálta volna, hogy emlékeztesse az Oscar-díjra szavazókat Lopez alakítására a most vasárnap esedékes díjátadó előtt, ám az Akadémia olyannyira mellőzte a színész-énekest, hogy nem jelölték legjobb mellékszereplői kategóriában, ezért most arra emlékeztette a szavazókat, miért követtek el baklövést a mellőzésével. Lopez gyerekkórus és -tánckar, valamint lánya, Emme Maribel Muñiz közreműködésével zárta saját szegmensét, a Let's Get Loud című slágerébe Bruce Springsteen Born In The USA-ját is beleszőve, és egy egyik oldaláról az amerikai, másikról a Puerto Ricó-i zászlót mintázó tollas köpönyegbe burkolózva. (J-Lo szülei Puerto Ricóból származnak.)

Végül J-Lo és Shakira egyesítették erejüket, aranyba és ezüstbe öltözve nyomták le Waka Waka (This Time For Africát), latin karneváli hangulatot teremtve a stadionban. Vendégszereplőként egy-egy dalrészletnél feltűnt még a reggeaton és latin trap két kurrens sztárja is, Bad Bunny Shakira mellé szállt be, J Balvin pedig a Mi Gentével fűszerezte meg Lopez szetjét. Alább teljes egészében megtekinthető az energikus, szórakoztató félidei show.

https://recorder.blog.hu/2020/02/03/shakira_es_jennifer_lopez_latin_karnevalla_valtoztatta_a_super_bowl_felidei_showjat
Shakira és Jennifer Lopez latin karnevállá változtatta a Super Bowl félidei showját
süti beállítások módosítása