Dave Grohl új barátokat szerez a Szezám utcában

2019.11.13. 09:52, Gaines

szezam.jpg

Dave Grohl újabb tételt pipálhat ki a „miket csinál a világ legbarátságosabb rocksztárja” címet viselő bakancslistáján, amikor megjelenik gitárjával a Szezám utca jubileumi 50. évadában.

A Foo Fighters frontembere a Nagy Madár és Elmo társaságában tűnik fel a tegnap közzétett videóban, akiket barátainak nevez, majd elmorfondírozik azon, hogy mennyi barátjuk élhet Amerika-szerte, akikkel még csak nem is találkoztak. Naná, hogy ezek után felkerekednek, hogy bejárják Észak-Amerikát (zöld hátteres felvételek előtt), miközben Grohl új, a Szezám utcas évfordulójához szerzett dalát, a Here We Go Songot éneklik. Grohl a szereplésével beállhat azon pop- és rocksztárok hosszú-hosszú sorába, akik beugrottak mókázni egyet a népszerű bábsorozatba, Johnny Cash-től Ozzy Osbourne-ig, a Destiny’s Childtól az R.E.M.-ig.

A MUPPETEK FELDOLGOZTÁK A SMELLS LIKE TEEN SPIRITET IS

Egyébként Grohl sem először találkozik a Muppetekkel: a 2011-ös Muppets filmben a The Moopets zenekar doposa, Animal ütőhangszeres beugrójaként cameózott, majd a 2015-ös, rövid életű The Muppets tévésorozat-rebootban Miss Röfi késő esti talkshow-ja vendégeként először elénekelte a Learn To Fly című számát, és dobpárbajt vívott Animallel.

https://recorder.blog.hu/2019/11/13/dave_grohl_uj_baratokat_szerez_a_szezam_utcaban
Dave Grohl új barátokat szerez a Szezám utcában
süti beállítások módosítása