Jön a Korn!

2019.11.11. 11:39, Gaines

korn_shot_02_118.jpg

A Korn 2020. június 9-én, a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni új arénashow-juk európai turnéja keretén belül.

Elképesztően telítettnek ígérkezik a jövő júniusi koncertnaptár: másodikán a Nick Cave & The Bad Seeds, harmadikán a Deftones, tizenhetedikén pedig a System Of A Down érinti Budapestet, és most már a nu-metal zenekart is felírhatjuk közéjük. A Korn új albumukkal, a The Nothinggal indulnak turnéra, ráadásul soraik közt ismét megtaláljuk a korábban kiszállt alapító tagot, Brian "Head" Welchet. A bő két és fél évtizedes karriert magáénak tudható zenekar 40 millió albumot értékesített világszerte, és két Grammy-díjjal jutalmazták. Nem először járnak Magyarországon, legutóbb a 2014-es Szigeten koncerteztek. Előzenekaruk a Gojira lesz, a progresszív és death metal elemeket ötvöző francia kvartett két éve már megörvendeztette a Barba Negra közönségét, az egyik legjobb koncertzenekarnak számítanak, akiket karrierjük csúcsán láthatunk ismét.

A KORN LEGÚJABB LEMEZÉT KÖTELES LEANDER AJÁNLJA

Jegyek  november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagok számára lesz elővásárlási lehetőség is, november 13-án 9 órától.

https://recorder.blog.hu/2019/11/11/a_korn_ismet_budapesten_koncertezik
Jön a Korn!
süti beállítások módosítása