Droghíradó Snooppal, a feltámadt Tupackal és Iggyvel

2019.10.22. 13:30, Gaines

tupacjoint.jpg

Úgy tűnik, ez egy olyan nap, amikor egyszerre fut be több vicces kisszínes is híres zenészek különféle tudatmódosító szerekkel való kapcsolatáról, és még ha külön-külön nem is lenne érdemes beszámolni róluk, egy csokorba szedve megérnek egy misét. Na szóval.

Az első sztori főszereplője a legkevésbé meglepő, mert ha csak egy dolgot tudunk Snoop Doggról, az az, hogy nem veti meg a marihuánát. Ezt nyilván a családja és a barátai is tudják róla, születésnapjára ugyanis egy nagy csokor gandzsával lepték meg a nyugati parti rappert. Az ajándékról videófelvétel is kiszivárgott a TMZ-n, a kannabisz-virágkötő Leslie K Monroy által létrehozott dzsointkölteményen vagy ötven sodort füves cigi díszeleg a virágok között.

snoopbucket.png

Iggy Popnak fiatalkorában nem hordták mindig házhoz a drogot, a korai Stooges-időszakból osztott meg néhány rövid, de annál érzékletesebb anekdotát Jonathan Ross talkshowjában. A műsorvezető először azt firtatta, csodálja-e a punklegenda, hogy még életben van. „Jó a katasztrófapolitikám” – hangzott a válasz, ami annyit tesz, hogy mindig épp csak a határig megy el, és tudja, mikor kell visszavonulót fújni. „A hétköznapokban konzervatív csávó vagyok, korán lefekszem aludni.” Régen viszont közel sem élt ilyen kispolgári életet, és a drogmámor eléréséhez unortodox módszereket is bevetett. Mondjuk, megpróbált elszívni egy pókhálót, mert csak az volt kéznél. („Valahol el kell kezdeni.”) Vagy bedugta a nyelvét egy elektromos dugaljba. („Nem is, csak egy villanyvasút trafójába.”) Inkább ne utánozzátok.

IGGY POP NÉLKÜL NEM LENNE...

A legabszurdabb bulvárhír pedig Tupac Shakurról szól, akit szombat este kábítószer-birtoklásért tartóztattak le a Tennessee állambeli Johnson Cityben. Mielőtt még az összzesküvéselmélet-hívők felsikkantanának örömükben, gyorsan leszögezzük: nem, nem vált valóra a rapper posztumusz dalszövege („Expect me like you expect Jesus to come back.”), és nem támadt fel halottaiból. A szóban forgó, methfogyasztó úriember egy negyven éves fehér fickó, aki hivatalosan megváltoztatta a nevét Tupac Amaur Shakurra, aki ellen elfogatási parancsot adtak ki, megpróbált elmenekülni a hatóságok elől, majd kést rántott, mielőtt a rendőrök leteperték volna, és őrizetbe vették – methet és fecskendőt találtak nála. 18 ezer dolláros óvadék fejében helyeznék csak szabadlábra, de elég valószínűtlen, hogy a rapper jogdíjaira igényt tudna tartani a kifizetéséhez. Arról nem szól a fáma, hogy tud-e rappelni. Nemrég egy iowai köztisztviselőt menesztettek állásából, amiért túlzásba vitte a 2Pac-rajongást.

https://recorder.blog.hu/2019/10/22/droghirado_snooppal_a_feltamadt_tupackal_es_iggyvel
Droghíradó Snooppal, a feltámadt Tupackal és Iggyvel
süti beállítások módosítása