Bruce Dickinson egyszemélyes előadást tart Budapesten

2019.05.31. 10:53, Gaines

brucedickinson.jpg

Az Iron Maiden frontembere november 2-án látogat hozzánk, a Budapest Kongresszusi Központban fog mesélni az életéről, sőt, még arra is lehetőségünk nyílhat, hogy élesben feltegyük neki a legégetőbb kérdéseinket.

A Mire való ez a gomb? című műsor Bruce Dickinson önéletrajzi könyvére épül, ami 2017-ben jelent meg magyarul. A könyvről szóló pozitív kritikánkban ezt írtuk róla: „Folyamatos önreflexióban utazik, még a csecsemőtől is hajlandó tanulni, szóval tele van alázattal és szerethető karizmával ez a csúnya ember. Ezen kívül: hó, bőr, kötözős szex, hogyanénekelj-gyorstalpaló, és becsületes vallomások arról, hogy hova csináljunk félelmünkben, amikor valami láthatatlan óriás megragadja a gépünk farkát több ezer méter magasban és kicsavarja, mint egy vizes törölközőt.”

A KÖNYVRŐL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN

Szóval izgalmas és izgalmasan előadott sztorikban garantáltan nem lesz hiány, eleve más olvasni egy könyvet, megint más a főszereplő szájából visszahallani, és olyasmi is előjöhet, ami nem került be a memoárba. Ezt szavatolja, hogy a műsor második részében – miután Dickinson fotókkal illusztrálva mesélt életútjáról – a közönség kérdéseire válaszol, a sajtóanyag szerint „spontán, szellemes és szórakoztató módon”. Zene így nem lesz, de az angolul tudó rajongóknak azért érdemes mihamarabb beszerezni a jegyet (Live NationFuncode.hu).


az előadóest-turné előzetese:

https://recorder.blog.hu/2019/05/31/bruce_dickinson_egyszemelyes_eloadast_tart_budapesten
Bruce Dickinson egyszemélyes előadást tart Budapesten
süti beállítások módosítása