Vakáció feszt zenével 2019 – Nyári fesztiválok Európában (2. rész: Rock im Park / Rock am Ring)

2019.05.28. 09:02, Recorder.hu

rockamrockim2019.jpg

Még mindig nem tombol a kánikula, de ha el akarsz jutni valamelyik jobb nyári fesztiválra, akkor most már tényleg be kell céloznod a neked valót! Akárcsak tavaly, sorozatunkban idén is a régió könnyen elérhető eseményeire fókuszálunk. Az úticélok kiválasztásakor elsősorban a fellépők névsorának értéke és a jegyár jó aránya érdekel minket, minden más sokadlagos. Második 2019-es kiszemeltünk egy dupla esemény: a nürnbergi Rock im Park / Rock am Ring.

Időpont: június 7-9.

Helyszín: Nürnberg, Németország

Jegyár: bérletek 189, illetve 239 eurós (61/78 ezer forint), napijegyek 95 eurós (azaz 31 ezer forintos) áron

Itthon még mindig hiánycikk egy igazán nagy volumenű, vállaltan a rockzenére fókuszáló fesztivál, Németországban azonban ugyanabban a két hasonló nevű városban (és ugyanabban három napban) kettő is lesz, igaz, nagyjából azonos fellépőlistával. Emiatt viszont akár két egymást követő napon is megnézhetsz olyan előadókat, mint az Alice In Chains, a Slayer, a Godsmack, a Bring Me The Horizon vagy a legújabb supergroupnak számító Deadland Ritual. Ha pedig már sok lenne a fémzene, a Die Antwoord, Alice Glass vagy Kovacs fellépése jó alternatíva lehet.

Információ, jegyek, minden: EZEN A LINKEN és EZEN A LINKEN.

Facebook event PEDIG ITT és ITT.

dark_matter_650x80.png

https://recorder.blog.hu/2019/05/28/vakacio_feszt_zenevel_2019_nyari_fesztivalok_europaban_2_resz_rock_im_park_rock_am_ring
Vakáció feszt zenével 2019 – Nyári fesztiválok Európában (2. rész: Rock im Park / Rock am Ring)
süti beállítások módosítása