Itt a Heineken Budapest Nightlife Awards 2019. Szerda éjfélig lehet szavazni Budapest legjobb éjszakai helyeire és fesztiváljaira!

2019.04.30. 16:18, Gaines

nightlife.png

(X) Idén negyedszer kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok, partiszervezők és fesztiválok versenye, ráadásul az eredményeket idén ketten, Wossala Rozina és Pimaszúr (aka Papp Gergő) prezentálják május 15-én, egy ingyenes díjátadó buli keretein belül a Pontoonon.

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. A Budapest Nightlife Awards róluk szól: az italpultok mögött állókról, a tánctereket megtöltő fellépőkről és dj-kről, a kábelek és hangfalak őreiről, az irodákban veszettül agyaló szervezőkről. Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében.

A Budapest Nightlife Awards – melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén 13+1 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ programhelyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál, legjobb koktélbár és a Heineken kiemelt különdíja) – a közönség pedig a www.bpna.hu oldalon szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére. A szavazást április 8-án nyitották meg, és már csak egy hétig, május 6-án 8-án, szerdán éjfélig várják a szavazatokat. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a nevező hely feladata pedig mindössze annyi, hogy megmozgassa, szavazásra buzdítsa közönségét. A tavalyi versenyre mintegy 180 hely nevezett, a közönség pedig több, mint 20 ezer voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

A Recorder támogatta Legjobb budapesti fesztivál kategóriában 2019-ben rájuk lehet szavazni:

Belvárosi Fesztivál / BelFeszt

Budapest Showcase Hub / BUSH

Budapest Urban Games

CAFe Budapest

Kolorádó

Sziget

Telekom Electronic Beats 

budapestnightlife_1.jpg

A szavazási időszak lezárulta után a szervezők május 15-én, szerda este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt a Pontoonban, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat. Az eseményen Wossala Rozina és Papp Gergő (Pimaszúr) konferál.

Az esemény támogatói: Raiker, Funzine, We Love Budapest, Forbes, Humen Media, Adaptive Media, Recorder.

Szavazz a www.bpna.hu oldalon, hogy a te kedvenc helyed legyen az éjszakai élet legjobbja!

Itt az idei BPNA beharangozó szpotja:

És az aftermovie a tavalyi díjátadóról:

https://recorder.blog.hu/2019/04/30/itt_a_heineken_budapest_nightlife_awards_2019_mar_csak_egy_hetig_lehet_szavazni_budapest_legjobb_ejs
Itt a Heineken Budapest Nightlife Awards 2019. Szerda éjfélig lehet szavazni Budapest legjobb éjszakai helyeire és fesztiváljaira!
süti beállítások módosítása