Kedvezményekkel és ajándékokkal indítja a májust a Live Nation egy hetes akciója

2019.04.29. 09:40, Gaines

nsclogo.jpg

(X) A Live Nation egy új, nemzetközi akciót indít el Live Nation Koncert Hét elnevezéssel, amelynek keretében minden országban különleges ajánlatokkal várja a jegyvásárlókat a helyi Live Nation koncertkínálathoz kapcsolódóan. A 2019. május 1., szerda kora hajnaltól május 7., kedd éjfélig tartó akció Magyarországon is megrendezésre kerül, az élő zene rajongóinak kedvezményes jegyárakat, illetve a jegyvásárlás mellé extra ajándékokat kínálva.

Átlagosan minden 16. percben elkezdődik valahol egy Live Nation rendezvény. A cég ezzel az egy hetes akcióval is szeretné megköszönni a koncertlátogatók bizalmát az egész világon.

Magyarországon a május 1-7. közötti Koncert Hét alkalmából minden nap egy újabb ajánlat lesz elérhető, amelynek keretében különböző koncertekre lehet majd kedvezményes áron belépőt vásárolni, illetve egyes napokon a jegyvásárlók plusz ajándékot kapnak, mint például ajándéktárgy- vagy ital-vouchereket, amelyek az adott koncert napján, a helyszínen lesznek beválthatók. Az akciók kizárólag az online jegyvásárlók számára lesznek elérhetők.

A magyar akciók részletei a https://www.livenation.hu/nationalconcertweek oldalon tekinthetők meg. A Live Nation szervezésében jön hamarosan Magyarországra többek között Courtney Barnett, a Muse, a Slayer, a Backstreet Boys, Tom Jones és Mark Knopfler.

További infók:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Címkék: live nation
https://recorder.blog.hu/2019/04/29/kedvezmenyekkel_es_ajandekokkal_inditja_a_majust_a_live_nation_egy_hetes_akcioja
Kedvezményekkel és ajándékokkal indítja a májust a Live Nation egy hetes akciója
süti beállítások módosítása