Chris Brown szeretné, ha elgázolnák a Chvrches tagjait

2019.04.29. 16:40, Gaines

chvrches_chrisbrown.jpg

A rapper legszívesebben száguldó busz elé vetné Lauren Mayberryt és zenésztársait, miután a Chvrches nyilvánosan kritizált egy Chris Brownnal stúdiózni készülő, nemrég a skót zenekarral is együttműködő producert.

Sok név ez így egyszerre, szóval vágjunk rendet. Az egész onnan indult, hogy Mayberryék és az amerikai EDM-producer/DJ Marshmello március 8-án kiadtak egy közös single-t, Here With Me címmel. A producer ezek után úgy döntött, hogy az erőszakos szörnyeteg Chris Brownnal és Tygával fog kollaborálni, a Chvrches pedig múlt hét csütörtökön, április 25-én hivatalos közleményben ítélték el ezért. Úgy fogalmaztak, „nagyon felzaklat minket, összezavar, és csalódást kelt” a döntés, és bár kedvelik és tisztelik emberként Mellót, „ha valaki ragadozókkal és bántalmazókkal dolgozik együtt, azzal felhatalmaz, felmenti, és végeredményben hallgatólagosan támogatja az ilyen viselkedést.”

A szóban forgó, kifogásolt viselkedés, cselekedetek közismertek, többször vádolták testi sértéssel, bántalmazással, 2009-ben bűnösnek vallotta magát testi sértés vádjában – akkori barátnőjét, Rihannát verte össze –, jelenleg is nyomozás folyik ellene nemi erőszak miatt.

ERŐSZAKOS NEM-FÉRFIAK A POPZENÉBEN

Szóval ilyen előzmények után fogta magát Chris Brown, és a Chvrches egyik Instagram-bejegyzése alatt kezdett el vagdalkozni. „MICSODA LÚZEREK! Ha ilyen embereket látok, azt kívánom, bárcsak egy elmegyógyintézeti betegeket szállító, száguldó busz elé lépnének.” A rapper ezt követően még henceg egy keveset azzal, hogy fekete és büszke, meg hogy az őt kritizálók csak irigykednek rá, és a Chvrches „még csak nem is második helyezett”. A végén pedig még le is parasztozza őket.

chrisbrown.png

Tyga szintén beszállt a kommentháborúba egy gyermeteg „szeressük egymást, gyerekek” megszólalással: „Mindenki követ el hibákat, senki sem tökéletes, maradjunk inkább pozitívak!"

tyga.png

A Chvrches egyelőre nem reagált sem Brown, sem Tyga hozzászólására, Mayberry viszont posztolt néhány képet a dühös Chris Brown-rajongóktól beérkező, gyalázkodó üzenetekről. „A dühös férfiak annak neveznek online, aminek csak akarnak. Ettől még tartom, hogy a családon belüli erőszak elítélendő.”

https://recorder.blog.hu/2015/09/26/a_stadionkoncertek_kuszoben_chvrches-koncertbeszamolo_es_-lemezkritika

 

Címkék: chris brown chvrches
https://recorder.blog.hu/2019/04/29/chris_brown_szeretne_ha_elgazolnak_a_chvrches_tagjait
Chris Brown szeretné, ha elgázolnák a Chvrches tagjait
süti beállítások módosítása