Itt a Hangfoglaló Program – HOTS: a hazai zenei export legfontosabb hírei

2019.04.25. 08:00, Recorder.hu

belau01.jpg
A következő időszakban számos izgalmas esemény történik a zenei exportiroda munkájának köszönhetően. Többek között bejelentették a Primavera Pro és a Liverpool Sound City fellépőit, idén először mindkét szakmai programra két előadó utazhat Magyarországról. Ennek eredményeképp a Belau (nyitóképünkön) és a Mayberian Sanskülotts Barcelonában, Jónás Vera és a Platon Karataev pedig Liverpoolban képviselheti a hazai könnyűzenei piacot.

rec071_logo_rovid_szalaggal_1.jpgA poznani Spring Break szintén kiemelt figyelmet fordít a magyar zenei életre, idén is három produkciót hívtak meg koncertezni (Belau, Jónás Vera, The Devil’s Trade).

Különleges hír, hogy a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes és az Artisjus együttműködése alapján idén három dalszerző (Myra Monoka, Várallyai Petra, Kedves Péter) is kiutazhat Los Angelesbe az ASCAP Expóra, a világ legnagyobb és legrangosabb dalszerző-vásárára.

Elindult a jelentkezés a 2019-es szöuli Zandari Festa-ra. A szabadjelentkezéses showcase fesztivál honlapján májusig lehet előadóként regisztrálni. A korábbi években sikeres koncertet adott Dél-Koreában már a Mongooz and the Magnet, Antonia Vai és a Bohemian Betyars is.

A cikksorozat a Hangfoglaló Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2019/04/25/itt_a_hangfoglalo_program_hots_a_hazai_zenei_export_legfontosabb_hirei
Itt a Hangfoglaló Program – HOTS: a hazai zenei export legfontosabb hírei
süti beállítások módosítása