Klippremier! HolyChicks: Szabadon

2019.03.07. 11:00, Gaines

holychicks2.jpg

A Budapest legmenőbb lánybandája címre esélyes HolyChicks szerezte a ma bemutatott új magyar film, a Most van most egyik betétdalát, Szabadon címmel. Ehhez klip is készült, amely ízelítőt ad a zenekar holnap, azaz nőnapon megjelenő első nagylemezéből. A teljes dal és a felszabadító erejű videó a Recorderen debütál, máris mutatjuk!

De előtte még néhány gyors tudnivaló: a csajos pop-rock négyesfogat (Hunyadkürti Éva – ének; Seprényi Fanni – basszusgitár; Lahucsky Kriszti – gitár; Tiszai Vivien – dob) 2015-ben alakult, egy évvel az után, hogy a lányok Fluor Tomi nyári turnéján dolgoztak. Mind a négyen komoly zenei háttérrel bírnak (van, aki az Ozone Mamából érkezett, van, aki megfordult a Compact Discóban), az elmúlt négy évben egy kislemezt, számos klipet és single-t jelentettek meg, és a The Runaways magyar híveiként szállták meg a fővárosi klubéletet.

A friss dalról és a videóklipről az együttes dobosa, Tiszai Vivien mesélt nekünk: „A Szabadon egy húzós zenei alappal, az életünkről írt szöveggel rendelkező dal, a rockosabb hangzás felé tartó utunk egyik állomása. A klip személyes kedvencem lett. Teljesen önazonosak a buszos jelenetek, nagyon jó barátok vagyunk és imádunk zenélni, én ezt látom minden egyes képkockán. A nőiességünket sem akartuk kihagyni, a stúdiójelenet pont ezt az oldalunkat mutatja meg. Profi kezek között voltunk, remek csapatmunka gyümölcse ez a klip.”


aki a nőnapon megjelenő albumot élőben szeretné meghallgatni, az március 8-án, pénteken, az Instantban tartott lemezbemutató koncerten megteheti, Facebook-esemény.

jöjjön tehát az Alanis Morissette legendás kocsikázós klipje, az Ironic előtt is tisztelgő, csupa energia klip, a Szabadon:

https://recorder.blog.hu/2019/03/07/klippremier_holychicks_szabadon
Klippremier! HolyChicks: Szabadon
süti beállítások módosítása